Ursus schimba seful de marketing. Grant McKenzie pleaca. Mihai Barsan (re)vine.
Marti, 07 Februarie 2012

Mihai Barsan - VP Marketing  / Grant McKenzie - ex VP Marketing, Ursus Breweries.

 (adplayers, info ) Ursus Breweries anunta numirea lui Mihai Barsan in functia de Vice Presedinte de Marketing al companiei, ocupata in prezent de Grant McKenzie. Anuntul companiei vine dupa numirea lui Grant McKenzie ca Director de Marketing al subsidiarei SABMiller din Republica Ceha.

Mihai Barsan s-a alaturat Ursus Breweries in martie 2005, iar in aprilie 2009 a devenit Marketing Manager SABMiller Europa. Din octombrie 2009 a fost numit Director de Marketing a subsidiarei din Slovacia. Mandatul lui Mihai Barsan ca Vice Presedinte Marketing Ursus Breweries va incepe la data de 1 aprilie 2012.

Grant McKenzie s-a alaturat Ursus Breweries in aprilie 2009. Anterior pozitiei sale in cadrul Ursus Breweries, Grant a condus departamentul de marketing si trade al companiei Cervecera de Canarias (SABMiller Canare), din pozitia de Director de Marketing. (sursa - Ursus Breweries).

”Suntem increzatori ca experienta internationala acumulata de Mihai, la care se alatura cunoasterea consumatorilor romani, se va reflecta pozitiv asupra portofoliului de marci a Ursus Breweries. Ne vor lipsi entuziasmul si pasiunea lui Grant pentru marcile noastre, dar ii uram succes in noua si incitanta provocare de pe piata ceheasca”, a spus  Andrew Highcock, Presedinte Ursus Breweries.

Mai mult in Oameni


PUBLICITATE: