Engie Romania a ales. Noua agentie de strategie si creatie este Cheil | Centrade
Miercuri, 04 Decembrie 2019

 

Engie Romania a ales. Noua agentie de strategie si creatie este Cheil | Centrade

Cheil | Centrade este noua agentie de consultanta strategica si creativa ENGIE Romania, in urma unui proces de selectie la care au participat mai multe agentii de top

AdPlayers. info

Cheil | Centrade a demarat noul parteneriat cu ENGIE Romania, in urma unui proces de selectie la care au participat mai multe agentii de top. Colaborarea include servicii de consultanta de strategie si creatie pentru campanii integrate de brand si produs pentru urmatorii doi ani.

Decizia de selectie a partenerului a rezultat in urma unei singure etape, care a inclus criterii riguroase de analiza si validare. In afara exercitiului strategic si creativ au fost luate in considerare capabilitatile agentiei, experienta echipelor de a gestiona un business complex si, nu in ultimul rand, modalitatea de structurare si sustinere a ideii intr-o forma simpla, relevanta pentru obiectivele de business.

„Am avut bucuria sa lucram pe un brief de client foarte bine structurat, cu obiective clare, un lucru destul de rar pentru pitch-urile din ultimii ani de pe piata locala. Am putut astfel sa cautam solutii diferentiatoare pentru brand”, explica Ștefan Chiritescu, Head of Strategy, Centrade Group.

„Am simtit o energie speciala din partea oamenilor din creatie pe acest proiect si credem ca solutiile pe care le vom implementa va face ENGIE nu doar un brand prezent in casele tuturor romanilor, ci si in inimile lor”, continua Mihai Gongu, Executive Creative Director Cheil | Centrade.

Din partea agentiei procesul a fost coordonat de catre Carmen Miruta, Business Director, Cheil | Centrade:

„ENGIE este un client cu care intreaga echipa a avut chimie inca din primul moment. Strategia Cheil | Centrade mizeaza pe parteneriate pe termen lung, in care putem construi si dezvolta branduri solide, cu actiuni strategic gandite, foarte creative, care raspund nevoilor si obiectivelor de business. Am mizat pe experienta noastra de a gestiona astfel de parteneriate, aratand puterea de intelegere in profunzime a business-ul ENGIE in peisajul complex al industriei, prin oferirea de solutii strategice si creative diferentiatoare”.

“Am ales Cheil | Centrade pentru ca au reusit sa inteleaga foarte bine atat contextul in care comunicam, cat si problematicile complexe carora incercam sa le raspundem, venind cu o solutie creativa relevanta pentru brand si, totodata, plina de emotie. In acelasi timp, ne bucuram sa colaboram cu o echipa de consultanti seniori, cu ajutorul carora vom crea campanii de succes impreuna”, a declarat Amalia Anghel, Manager departament comunicare corporate si de brand, responsabil cu viziunea strategica si de responsabilitate sociala a brandului ENGIE in Romania.

Mihai Marinescu, Director Solutii Clienti ENGIE Romania: “Intr-un context de business tot mai competitiv este important sa venim cu o abordare noua, inovatoare, care sa puna in centru cel mai important partener al nostru: clientul. Echipa Cheil | Centrade ne va ajuta sa facem pasi importanti in aceasta directie.”

Grupul ENGIE este prezent in Romania in trei sectoare de activitate: gaze naturale, energie si servicii energetice. ENGIE Romania este principala filiala a Grupului in Romania si detine companiile Distrigaz Sud Retele, ENGIE Servicii, ENGIE Building Solutions, Alizeu Eolian si Braila Winds. Compania activeaza in urmatoarele domenii de activitate: distributie si furnizare de gaze naturale, furnizare de energie electrica, servicii tehnice pentru instalatiile de gaze naturale si centrale termice si productie de electricitate. ENGIE Romania si filialele sale deservesc un portofoliu de 1,8 milioane de clienti, opereaza o retea de distributie de circa 19.600 km, detin doua parcuri eoliene cu o capacitate totala de 100 MW si au 3.900 de angajati.

Cu o prezenta de peste doua decenii pe piata locala, Cheil | Centrade este noul hub-ul regional de comunicare pentru sud-estul Europei al retelei Cheil Worldwide cu sediul central in Seul. Cu biroul principal in Bucuresti si birouri locale in Belgrad, Zagreb si Budapesta. Centrade este parte a holdingului international Centrade USA – cu operatiuni in Bucuresti, Houston, si Zagreb, alaturi de Chainsaw Europe, Kubis Interactive, Cable Direct si Epidemic Worldwide.

Premiata la festivaluri prestigioase la nivel global, precum London International Awards sau Cannes Lions si regional - Eurobest sau Golden Drum, Cheil | Centrade creeaza strategie de brand, campanii integrate, continut digital si design pentru un portofoliu divers ce include branduri de prestigiu precum Engie, Samsung, Raiffeisen Bank, Dr. Oetker, Mondelez, Rewe Group – Penny Market, Dr Reddy’s, Grampet Group, Point PickUp, etc.


PUBLICITATE: