Edipresse Romania lanseaza Elle Bistro
Sambata, 15 Decembrie 2007

(AdPlayers.ro/News, Irina Toma)

Sub licenta Hachette Filipachi, Edipresse AS Romania lanseaza in decembrie revista Elle Bistro.

Potrivit editorilor publicatia este un concept ce-si propune sa aduca tot ce e nou in materie de retete culinare, restaurante, evenimente si idei care sa ajute cititorii nu doar sa pregatesca meniuri stylish dar sa le si prezinte intr-un decor pe masura.

Revista va fi lansata in luna decembrie si va aparea trimestrial, intr-un tiraj de 20.000 de exemplare cu un rate card de 8900 RON pentru o pagina de publicitate. Redactor Sef va fi Adina Scortescu, iar Director editorial Roxana Voloseniuc.

Reprezentantii Edipresse spun ca Elle Bistro se adreseaza persoanelor pentru care mancarea are o importanta latura sociala. Publicul tinta al revistei il constituie in proportie de 80% femeile cu virste cuprinse intre 25 si 49 de ani, cu un stil de viata activ, modern si sofisticat, cu rezidenta urbana, studii superioare si venituri mari.

info[at]adplayers.ro

/File

/Edipresse AS Romania

Edipresse AS Romania este un parteneriat intre Grupul Edipresse si Axel Springer AG, cu 60% respectiv 40% din actiuni. Compania editeaza in prezent: Avantaje, Elle, Elle Man, Elle Mariaj, Elle Decoration, Viva!, Viva Auto, Viva Style Book, Psychologies, Popcorn, Look!, Joy, Computer Bild, Familia mea-Baby, Lucru de mana, Creativ, Povestea mea si Intamplari Adevarate.

PUBLICITATE: