Echipa Allianz-Tiriac intra pe terenul de hochei. Jucatorul in servicii financiare sustine viitorii campioni.
Sambata, 07 Octombrie 2017
Credit: Allianz-Tiriac / Fundatia Ion Tiriac

Allianz-Tiriac se alatura initiativei Fundatiei Ion Tiriac de a crea si sustine una dintre cele 5 echipe de juniori la hochei. Sustinerea companiei consta in achizitionarea echipamentelor necesare antrenamentelor si facilitarea accesului pe patinoarul Tiriac-Telekom Arena in vederea pregatirii.

adplayers. info

Allianz-Tiriac sustine viitorii campioni la hochei. Incepand cu luna octombrie a.c., Allianz-Tiriac va sponsoriza, timp de un an, pregatirea unei echipe formata din copii cu varste intre 3-7 ani, talentati la hochei. Sustinerea companiei consta in achizitionarea echipamentelor necesare antrenamentelor si facilitarea accesului pe patinoarul Tiriac-Telekom Arena in vederea pregatirii.

Hai, echipa Allianz-Tiriac! 

Prin acest proiect, Allianz-Tiriac se alatura initiativei Fundatiei Ion Tiriac de a crea si sustine una dintre cele 5 echipe de juniori la hochei. Primele 2 echipe au fost deja create si vor fi sponsorizate de catre Telekon si Dedeman. Alte 3 echipe de copii care isi doresc sa faca performanta in hochei urmeaza sa fie sustinute de Allianz-Tiriac, Simona Halep si Skoda.

 „Ne bucuram ca suntem din nou parteneri in cadrul unui alt demers prin care sustinem visele indraznete ale unor copii ce isi doresc sa faca performanta in sport” a spus Marilena Barliga Director Divizie Market Management & Comunicare. „Astfel de initiative ne sunt foarte aproape de suflet. De peste 3 ani, Allianz-Tiriac promoveaza tinerii sportivi prin intermediul Fundatiei Olimpice Romane, oferindu-le sustinere financiara in cadrul Programului Bursele de performanta Allianz – Tiriac. Acesti copii ne-au oferit in aceasta perioada numeroase motive de bucurie si mandrie”

„Avem convingerea ca noua echipa de hochei Allianz-Tiriac ne va da cel putin la fel de multe motive de bucurie si mandrie. Asteptam deja cu nerabdare sa strigam din tribune: Hai, echipa Allianz-Tiriac! Succes, copii!” a mai spus oficialul Allianz-Tiriac.

Credit: Fundatia Ion Tiriac

Componenta definitiva in 14 octombrie


Potrivit autorilor proiectului, componenta celor 3 echipe va fi definitivata in urma unei selectii a celor mai talentati juniori pe gheata. Concursul este organizat sambata, 14 octombrie 2017, incepand cu ora 10:00, la Patinoarul Tiriac-Telekom.

Preselectia celor mici va fi asigurata de catre antrenori si reputati oameni ai sportului: Zsolt Kerekes, Danut Gigi Popovici, Ion Dimache si George Jusinian. Acestia sunt coordonati de Eduard Pana, profesor de educatie fizica, maestru emerit al sportului si antrenor emerit, fost component al echipei nationale de hochei si membru Hall Of Fame al Federatiei Internationale de Hochei pe Gheata.

Inscrierile se realizeaza prin e-mail la adresa selectiepatinaj@fundatiaiontiriac.ro sau telefonic la numarul 0786 911 111 pana marti, 10 octombrie 2017, in limita celor 100 de locuri disponibile. Mai multe detalii privind actiunea, cat si formularul de inscriere se gasesc la adresa http://www.fundatiaiontiriac.ro/selectieoctombrie/ 

Mai mult in Eveniment, Sponsorship, Resposabilitate Sociala, CSR,


PUBLICITATE: