Donatie Profi pentru a usura transportul hranei zilnice a peste 100 ursi
Marti, 29 Septembrie 2020

 

Credit: Profi 

AdPlayers. Info

In cadrul unui parteneriat cu Asociatia Milioane de Prieteni (AMP), magazinele Profi au donat catre organizatie un ATV cu remoca pentru a diminua efortul de a transporta in munte cele doua tone de hrana pe care le primesc zilnic peste 100 de ursi gazduiti la Zarnesti, in cel mai mare sanctuar de ursi bruni din lume.

“Ajutam fundatii care protejeaza cainii, pisicile si alte animale fara stapan din orase, precum si fundatii care hranesc si protejeaza animalele salbatice din Romania”, a declarat Pawel Musial, directorul general al retelei de magazine Profi. “Atat personal, cat si ca director al unei mari companii, consider ca asta face parte din misiunea si obligatia noastra.”

De mai multi ani, Profi doneaza constant importante cantitati de alimente, atat adapostului canin AMP Victory, cat si numeroaselor adaposturi din alte localitati in care activeaza magazinele retelei.

“Apreciem in mod deosebit aceste donatii facute nu doar in beneficiul ursilor”, afirma Cristina Lapis, presedintele Asociatiei Milioane de Prieteni. “Am inteles ca singura speranta ca alte animale sa nu mai traiasca calvarul captivitatii este educatia tinerei generatii care doreste sa traiasca in armonie cu natura. Mii de copii viziteaza in fiecare an rezervatia ca sa vada ursii, sa invete despre protejarea animalelor, iar Profi ne sustine si in aceasta privinta”.

Gestul este salutat si de Brigitte Bardot, cunoscutul star militant pentru drepturile animalelor, care a adresat reprezentantilor PROFI urmatoarele randuri: “Va multumesc pentru hrana oferita gratuit adapostului de caini si sanctuarului de ursi ale prietenilor mei, dl. si dna. Lapis. Sunteti formidabili, va sunt infinit recunoscatoare.”

Cu 1321 de magazine in 592 localitati, aproape 21.000 de angajati si un ritm de crestere foarte alert, acesta lantul de retail Profi are cea mai mare acoperire geografica din Romania si este unul dintre cei mai mari angajatori privati.

AMP este o organizatie non-guvernamentala ghidata exclusiv de principiul respectarii si protejarii tuturor formelor de viata. Este una dintre cele mai vechi Asociatii de Protectie a Animalelor din Romania. Din 1997 si pana in prezent, a salvat peste 30.000 de animale. In prezent co-administreaza doua adaposturi publice canine: la Brasov si Zarnesti. In 2005 a inceput salvarea ursilor captivi din Romania si de 7 ani organizeaza cursuri permanente de Protectia si bunastarea animalelor in scoli, cu manuale create de membrii ei si cu profesori angajati ai asociatiei.

Mai mult in Responsabilitate Sociala, CSR, Retail


PUBLICITATE: