,,Digitalizarea devine un pilon important pentru orice business". Adi Hadean este noul partener si ambasador de brand al platformei Bookingham
Vineri, 03 Iunie 2022

 

Credit. AdiHadean.ro 

„Am ales sa fac parte din aceasta echipa pentru ca, in contextul actual, in care digitalizarea devine un pilon important pentru orice business, inclusiv pentru cele din ospitalitate, consider ca pot avea o contributie importanta, relevanta la tranzitia catre un mediu ospitalier puternic digitalizat si orientat catre oaspete, inclusiv cu ajutorul uneltelor digitale.” a spus chef Adi Hadean, partener si ambasador de brand Bookingham

AdPlayers. info

Chef Hadean se alatura platformei de rezervari online Bookingham, in calitate de partener si ambasador de brand. Impreuna, acestia isi propun dezvoltarea industriei HoReCa si educarea clientilor, spre castigul tuturor partilor implicate.

In contextul dat, conceptul de „digitalizare” e esential. Bookingham si Adi Hadean promoveaza solutii de management si marketing inteligent, pentru a sustine restaurantele, barurile si cafenelele din 39 de orase din Romania.

Colaborare si perspective de viitor

Potrivit initiatorilor platformei de rezervari online, de anul acesta, Bookingham, e disponibila in toate orasele mari din tara. Aplicatia e nisata strict pe domeniul HoReCa si vine ca solutia completa de digitalizare pentru restaurante. Dezvoltarea acestui domeniu e si unul dintre obiectivele chef-ului Adi Hadean, de unde si colaborarea dintre platforma de rezervari online si fostul jurat Masterchef Romania.

Parteneriatul are drept scop educarea clientului care intra in restaurant, dar si digitalizarea localurilor, pentru a le putea oferi cea mai buna experienta oaspetilor sai. Mai mult decat o platforma de rezervari online, Bookingham pune la dispozitia afacerilor din industrie si instrumentele necesare de marketing.

Astfel, o singura aplicatie e solutia si pentru clientii care vor o masa in oras, si pentru restaurantele care se pot promova in comunitate, in timp ce isi administreaza inteligent businessul. Avand multiple proiecte in derulare, chef Adi Hadean e la curent cu problemele din mediul HoReCa. Timpul irosit gestionand ineficient rezervarile, rata mare de neprezentare, vizibilitatea mica in piata si lipsa programelor de fidelizare clienti sunt doar cateva dintre problemele pe care colaborarea dintre Bookingham si Adi Hadean isi propune sa le rezolve.

Chef Adi Hadean: ,,Digitalizarea devine un pilon important pentru orice business"

„Am ales sa fac parte din aceasta echipa pentru ca, in contextul actual, in care digitalizarea devine un pilon important pentru orice business, inclusiv pentru cele din ospitalitate, consider ca pot avea o contributie importanta, relevanta la tranzitia catre un mediu ospitalier puternic digitalizat si orientat catre oaspete, inclusiv cu ajutorul uneltelor digitale.” a spus chef Adi Hadean, partener Bookingham

In calitate de actionar si ambasador de brand, Adi Hadean se va dedica dezvoltarii programelor de educatie si suport, pentru afacerile din segmentul HoReCa. Mai mult decat atat, se va implica si in dezvoltarea solutiilor de administrare si promovare, pentru localurile disponibile pe platforma Bookingham. Chef Hadean va facilita si relatiile cu terte personae din industrie, in vederea crearii de parteneriate menite sa dezvolte industria HoReCa.

Websites: https://www.bookingham.ro

 Mai mult in Digital, Business, Ambasador de Brand


PUBLICITATE: