Cu afaceri de 3,5 mln. eur pe an, platforma de talent management Global cu care lucreaza INNA a semnat cu Fabrica de PR
Luni, 07 August 2017

INNA, feat ERik. Ruleta. Credit. Global Records / PR - Fabrica de PR

Global lucreaza cu INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Delia, The Motans, Nicoleta Nuca, Vanotek, Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Laura Giurcanu, BRomania, Gina Pistol, Like One, Mihai Bendeac, Selly, Cristi Munteanu, Vlad Munteanu, si altii. 


Camelia Cavadia si Alina Sin (foto), fondatoarele Fabrica de PR. Credit: Mihai Sfetcu Photography

adplayers. Iulian Toma

Fondata de curand de catre Camelia Cavadia si Alina Sin (foto), doua specialiste in comunicare Tv cu expertiza de 23 ani, respectiv 13 ani despre care adplayers a scris recent, agentia de relatii publice si comunicare Fabrica de PR a semnat cu platforma de talent management Global, una dintre cele mai mari  platforme de artisti si influencer-i de pe piata din Romania, dar si din Europa Centrala si de Est.

Cu afaceri de aproape 3,5 mln. euro pe an (3,408.000 euro), potrivit informatiilor furnizate adplayers, Global lucreaza cu INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Delia, The Motans, Nicoleta Nuca, Vanotek, Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Laura Giurcanu, BRomania, Gina Pistol, Like One, Mihai Bendeac, Selly, Cristi Munteanu, Vlad Munteanu, si altii

Platforma include peste 70 de artisti, producatori muzicali si online influencers, potrivit companiei, Global este in acest moment cel mai important jucator de pe piata de entertainment, cumuland servicii de records label, talent management, booking & events, publishing, productie si organizare de evenimente, influencers management.

Potrivit reprezentantilor de relatii publice, doar INNA, cel mai cunoscut artist roman pe plan international al companiei, are in acest moment 12 milioane de fani pe Facebook, 3 milioane de subscriberi pe Youtube, aproape 2 milioane de followersi pe Instagram si un total de aproape 2 miliarde de vizualizari pe Youtube insa Global a dezvoltat sub umbrela sa si alti artisti si influenceri ai momentului.

Printre brandurile de entertainment cu care lucreaza Global se numara Antonia, Carla’s Dreams, Delia, The Motans, Nicoleta Nuca, Vanotek, Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Laura Giurcanu, BRomania, Gina Pistol, Like One, Mihai Bendeac, Selly, Cristi Munteanu, Vlad Munteanu, Ilie’s Vlogs etc.

In mai putin de un an de zile, Global a devenit cea mai mare companie de online influencers din Europa Centrala si de Est. In acest moment, compania este o platforma prezenta atat in zona de TV si radio, cat si in digital, outdoor, events si insumeaza cifre impresionante - 34 milioane fani pe Facebook, 13 milioane followersi pe Instagram, 3,5 miliarde de view-uri pe Youtube, 14 milioane subscriberi Youtube, 1 miliard view-uri pe Facebook.

Anamaria Hancu - Label Manager & PR Global Records: „Fabrica de PR se alatura misiunii Global de a promova entertainment de cea mai buna calitate, prin intermediul artistilor si influencerilor pe care ii reprezentam. Alina si Camelia sunt, cu siguranta, doua profesioniste in PR si suntem convinsi ca impreuna vom comunica local si global artisti si proiecte autentice romanesti si nu numai.”

Mai mult in Conturi, PR, 


PUBLICITATE: