Cristalex vrea vanzari de 20.000 de unitati Ole Smoky Moonshine si profit reinvestit in comunicare.
Miercuri, 08 Martie 2017

Marca de bautura traditionala din vremea prohibitiei este adusa de Cristalex in Romania. Moonshine’ este un distilat de porumb nematurat care se transporta ‚la lumina lunii’.

adplayers. info

Bautura traditionala din vremea prohibitiei, Ole Smoky Moonshine adusa de Cristalex in Romania. ‚Moonshine’ este un distilat de porumb nematurat care se transporta ‚la lumina lunii’. Astazi, moonshine este vandut in toata lumea dar isi pastreaza ingredientele orginale si provenienta. Bautura traditionala din vremea prohibitiei, Ole Smoky Moonshine adusa de Cristalex in Romania.

Intrebat de adplayers ce target de vanzari are in plan si care vor fi investitiile in marketing si comunicare, Mihai Scortea (foto), Director de Maketing Cristalex, a afirmat: "Estimam o vanzare de 20,000 de unitati in primul an, iar in ce priveste investitiile in marketing si comunicare, vom investi profitul din vanzarile  intregii game Ole Smoky Moonshine din primul an."

Disponibil in locatii premium, produsul este disponibil in sase sortimente cu arome si povesti unice: Harley-Davidson Road House Customs, Apple Pie Moonshine, Moonshine Cherries, White Lighting Moonshine, Hunch Punch Moonshine, Blue Flame Moonshine,.

Pozitionat premium, Ole Smoky Moonshine se adreseaza, potrivit reprezentantilor de comunicare, unui target primordial de Millennials (21-34). Categoria se adreseaza in special celor pentru care rafinamentul si pasiunea pentru viata sunt definitorii, care sunt atenti la brandurile pe care le primesc in viata lor, atasati de lovemarks. Sub sloganul “C’Mon live a little!”, Ole Smoky Moonshine este un indemn pentru a trai fiecare clipa si a cultiva bucuria pentru tot ceea ce viata ofera frumos si interesant.

„Deschiderea unei noi categorii este mereu o provocare, iar Ole Smoky cauta provocarea prin definitie, adresandu-se celor care isi doresc sa traiasca momente unice si pentru care un factor disruptiv este un drum catre o experienta noua si neconventionala” a explicat Mihai Scortea, Director de Maketing Cristalex.

Ole Smoky este lider in distilarea de moonshine premium din SUA si primul moonshine legal din Tennessee, produs la poalele muntilor “Smoky”, in pitoreasca statiune Gatlinburg, TN, SUA. Compania a fost infiintata in anul 2009 de un grup de familii care au pus in aplicare metode artizanale de productie, cu traditie de peste 100 de ani, pentru a aduce un produs unic intregii lumi.

Distileria Ole Smoky a devenit cea mai vizatata distilerie din America avand 3,5 milioane de vizitatori anual. O atentie deosebita este pusa in fiecare detaliu al acestui produs, continutul fiecarui borcan in sine fiind distilat personal si sigilat de catre o echipa cu experienta de viata si cunostinte dobandite din generatie in generatie.

Infiintata in anul 1994, Cristalex este una dintre cele mai experimentate si respectate companii specializate in distributia bauturilor alcoolice de import. Compania Cristalex detine  o cota de piata importanta si se remarca prin prestigiul marcilor din portofoliul sau: Jim Beam, Teacher’s, Maker’s Mark, Courvoisier, Russian Standard, Disaronno, Matusalem,  Dalmore, Jura, Ole Smoky Moonshine, Pommery, Buenavista, Hpnotiq, San Miguel Especial, San Miguel Fresca, Mahou si multe altele.

Mai mult in Conturi, Lansari, Eveniment,


PUBLICITATE: