Cotnari doneaza 10% din profitul sau Spitalului Clinic de Boli Infectioase Sfanta Parascheva pe baza votului din cadrul campaniei #pentruoameni #pentrubine
Marti, 12 Mai 2020

 

Credit: Cotnari 

"In Cotnari nu gasim doar vinuri minunate, gasim, mai ales, oameni care stiu sa puna umarul, sa imparta, sa munceasca cu respect fata de vie si fata de comunitate. De aici ne-am inspirat, de la ce inseamna comunitatea si nevoile ei si am invitat oamenii din toata Romania sa ne spuna ce comunitate medicala are nevoie mai mult de ajutorul nostru", motiveaza ideea comunicarii, Stefan Chiritescu, responsabilul de strategie al campaniei.

AdPlayers. Iulian Toma

COTNARI, unul dintre cei mai mari producatori de vinuri cu denumire de origine controlata din Europa si unul dintre liderii pietii de profil din Romania, doneaza 10% din profitul sau Spitalului Clinic de Boli Infectioase "Sfanta Parascheva" pe baza votului publicului din cadrul campaniei #pentruoameni #pentrubine, desfasurata in perioada 1.04-30.04.2020, anunta responsabilii de comunicare ai proiectului de responsabilitate sociala.

"In Cotnari nu gasim doar vinuri minunate, gasim, mai ales, oameni care stiu sa puna umarul, sa imparta, sa munceasca cu respect fata de vie si fata de comunitate. De aici ne-am inspirat, de la ce inseamna comunitatea si nevoile ei si am invitat oamenii din toata Romania sa ne spuna ce comunitate medicala are nevoie mai mult de ajutorul nostru", a afirmat pentru AdPlayers, Stefan Chiritescu, responsabilul de strategie al campaniei.

Potrivit informarii, campania, care a fost sustinuta de un spot tv si materiale in mediul online, si-a propus sa anunte decizia Cotnari de a dona 10% din profit pentru lupta medicilor cu pandemia generata de virusul Covid 19.

“Cotnari este un loc in care oamenii se ajuta mereu unii pe ceilalti. La noi nu este doar un loc de munca ci o comunitate care s-a cladit prin incercari repetate de-a lungul anilor. In acest moment greu pentru noi toti, ne bucuram sa putem ajuta un spital important al Romaniei. Multumim medicilor pentru eforturile imense din aceste zile, dar si tuturor celor care au ales sa participe in campania noastra” a declarat Constantin Deleanu - presedinte Cotnari SA)

Publicul a fost invitat sa viziteze websiteul www.cramelecotnari.ro pentru a alege ce spital din Romania are cea mai mare nevoie de  ajutor financiar in acesta perioada dificila pentru intreaga noastra societate.

Din cele peste 2000 de voturi exprimate de catre vizitatorii website-ului, 65% dintre acestea au indicat Spitalul Clinic de Boli Infectioase "Sfanta Parascheva" din Iasi ca fiind beneficiarul campaniei.

Campania “#pentrubine #pentruoameni” vine sa completeze donatia de 50 000 lei facuta de Cotnari SA aceluiasi spital in cursul lunii martie.

Mai mult in Conturi, Campanii, Responsabilitate Sociala, Coronavirus, CSR


PUBLICITATE: