Contul Muller de relatii publice, la GMP PR
Joi, 09 Octombrie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

GMP PR comunica lansarea in Romania a  producatorului german de iaurturi Muller. Compania germana de produse lactate Müller are peste 5.000 de angajati si o cifra de afaceri de 2,3 miliarde de euro in 2007, fiind al doilea producator de lactate din Europa si unul dintre principalii trei producatori de iaurturi in tari precum Germania, Marea Britania sau Italia.

 

„Pregatim impreuna proiecte neobisnuite si neconventionale ca si brandul nostru”, a declarat Tzafrir Granat, Vicepresedinte de Marketing al Muller Dairy Romania.

 

Agentia va oferi servicii de consultanta in comunicare si relatii publice si va coordona si implementa strategia BTL, prin departamentul de evenimente al agentiei. Contul a fost castigat in urma unei licitatii organizate in vara acestui an.

 

„Cunosteam iaurturile Muller din alte tari si ne incanta provocarea de a face parte din echipa de lansare a unui brand de asemenea anvergura”, spune Ioana Manoiu, Managing Partner GMP PR.

 

In Marea Britanie, 170.000 produse Müller sunt consumate in fiecare ora, acestea fiind prezente in peste 73% dintre locuintele britanice, conform studiilor efectuate de compania TNS. In Romania, compania are peste 80 de angajati si patru depozite, in Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara si Iasi.

 

 


PUBLICITATE: