Continental Hotels in sedinte foto cu echipa pentru campania "Mai mult decat profesie. Pasiune!"
Joi, 22 Iunie 2017

Lantul hotelier sustine angajatii sa-si transforme profesia in pasiune si spune povestea oamenilor remarcabili din echipa prin campania de comunicare „Mai mult decat profesie. Pasiune!”. Credit: ContinentalHotels

adplayers. info

Echipa Continental Hotels a pozat in campania „Mai mult decat profesie. Pasiune!”. Potrivit reprezentantilor de comunicare, prin intermediul proiectului de comunicare, lantul hotelier sustine angajatii sa-si transforme profesia in pasiune si spune povestea oamenilor remarcabili din echipa.

Cel mai mare lant hotelier ce acopera piata de lux, business si economy, potrivit companiei, Continental Hotels a demarat proiectul avand ca obiectiv de a sprijini angajatii sa se dezvolte personal si profesional, dar si sa devina mai motivati, implicati si pasionati de jobul lor. Campania „Mai mult decat profesie. Pasiune!” scoate in evidenta povesti ale oamenilor remarcabili din echipa Continental Hotels cu care isi propune sa impulsioneze fiecare membru al echipei sa isi transforme profesia in pasiune.



Campania a inceput cu o sedinta foto

Potrivit initiatorilor campaniei, proiectul „Mai mult decat profesie. Pasiune!” a inceput cu o sedinta foto in cadrul careia angajati ai lantului hotelier din intreaga tara au fost invitati sa participela o  experienta complet noua si foarte amuzanta, ilustratiile finale avand in prim plan angajatii in diferite ipostaze inedite. Membrii echipei Continental Hotels au mai fost deasemenea si subiectul unor interviuri despre ce inseamna profesia pentru ei si unde se intalneste aceasta cu pasiunea.

„Intr-un business in care lucram cu oameni pentru oameni, pasiunea pentru ceea ce facem este pe primul loc. Poti sa incepi o meserie din nevoie, fara sa fii pasionat de ea, dar sa ajungi sa iubesti acea meserie atat de mult, incat sa o faci cu drag in fiecare zi” a spus Radu Enache, Presedinte-Director General al Continental Hotels. „Asa ne place noua, celor de la Continental Hotels sa lucram: cu pasiune si cu scopul bine definit de a transforma timpul petrecut la hotel in amintiri placute. Și cum altfel sa cream experiente frumoase, daca nu printr-un cadru relaxat, alaturi de un personal prietenos si gata oricand sa raspunda cu pasiune nevoilor clientilor nostri?”

12 ilustratii cu oameni din echipa Continental Hotels



Angajatii companiei au fost invitati sa participe la sedinte foto inedite, din care au luat nastere 12 ilustratii care spun, intr-o nota amuzanta, povestea oamenilor din spatele meseriei. Un ospatar care dirijeaza o orchestra, o camerista care pregateste o camera de hotel in pasi de flamenco, personalul de room service care se transforma intr-un magician, un barman care incearca sa gaseasca cea mai buna reteta de cocktail intr-un laborator sunt cateva dintre scenariile incluse in campanie.  

„Prin aceasta campanie ne-am dorit sa atragem atentia asupra oamenilor. Asupra celor care intampina vizitatorii la receptie, care se asigura ca totul este mereu pregatit pentru clienti sau care au grija ca vizita clientilor sa fie cat mai placuta si confortabila, care au un cuvant de spus si care ne inspira pe fiecare dintre noi prin pasiunea de care dau dovada in fiecare zi”a adaugat si Iulia Hurdubetiu, Director Departament HR. „Ne-am dorit sa aducem angajatii, dar si meseriile lor, intr-o alta lumina. Prin asocieri neasteptate, am reusit sa scoatem in evidenta si mai mult latura personala, pasiunea si latura profesionala.”

O parte dintre ilustratiile si interviurile cu angajatii implicati a fost publicata si poate fi gasita pe o pagina dedicata proiectului pe site-ul Continental Hotels, unde vor aparea si celelalte imagini, pana la finalul anului: https://continentalhotels.ro/mai-mult-decat-profesie-pasiune .

Continental Hotels are o traditie de peste 25 de ani pe piata turistica din Romania. Inca de la inceput obiectivele companiei au avut in vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri. In prezent Continental Hotels este cel mai mare lant hotelier romanesc ce acopera piata de lux, business si economy, oferind, in acelasi timp, o gama completa de servicii si pentru segmentul MICE. Continental Hotels detine proprietati in importante orase din Romania precum: Grand Hotel Continental *****: Bucuresti, Continental Forum ****: Arad, Oradea, Sibiu, Continental ***: Portile de Fier, Suceava, Tirgu-Mures, Drobeta Turnu Severin, Hello Hotels **: Bucuresti, Ibis *** (prin contract de management cu grupul Accor): Bucuresti, Constanta, Sibiu.

Mai mult in Conturi


PUBLICITATE: