Conceptul street photography scoate din comun imaginea digitala a casei de avocatura Peli Filip
Joi, 10 August 2017


Conceptul street photography scoate din comun imaginea digitala a casei de avocatura Peli Filip.
Credit:
PeliFilip.com

„In designul noului website am pus accent pe prezentarea echipei si a valorilor care ne definesc” spune Cristina Filip, Managing Partner al casei de avocatura Peli Filip, care a contribuit la listarea publica a companiei Digi Communications NV, actionarul majoritar RCS / RDS SA, la Bucharest Stock Exchange.

adplayers. Iulian Toma

La noua ani de la constituire, casa de avocatura PeliFilip si-a lansat noua imagine online cu o viziune scoasa din comun. Noul concept „Street Photography” aduce in prim plan oamenii din spatele proiectelor - membrii echipei care dau valoarea brandului casei de avocatura.

“Lansarea noului website reprezinta un pas important, si in egala masura, firesc, in evolutia brandului. Ne-am dorit sa ne aratam asa cum suntem-energici, pasionati, increzatori. De aceea, in designul noului website am pus accent pe prezentarea echipei si a valorilor care ne definesc” spune Cristina Filip, Managing Partner al casei de avocatura Peli Filip, care a contribuit la listarea publica a companiei Digi Communications NV, actionarul majoritar RCS / RDS SA, la Bucharest Stock Exchange.


In premiera pe piata de avocatura din Romania, potrivit autorilor, pe langa o navigare usoara si o organizare intuitiva a continutului, noul concept de website (
www.pelifilip.com) aminteste de rasfoirea unei prezentari tiparite, digital de aceasta data, aducand insa si toate facilitatile de detaliere a continutului specifice mediului online. 

Continutul website-ului este organizat in cinci sectiuni, pe care utilizatorul poate ajunge atat din meniul principal, cat si din zone secundare de afisare. Ședinta foto care a stat la baza procesului de redesign s-a bazat pe un concept de street photography.

„In procesul de refresh am pus in echilibru continutul relevant si experienta navigarii. Am construit mai mult pe partea vizuala si am optat pentru deschideri largi, cu acces intuitiv, pentru ca cei care ne viziteaza pe website sa se bucure de o experienta prietenoasa si sa anticipeze cu placere contactul cu noi. Și, pentru ca traim in epoca in care smartphone-ul si tableta au ajuns sa ne insoteasca aproape oriunde, am creat aceasta platforma astfel incat sa poata fi accesata si utilizata de pe orice fel de dispozitiv mobil", a conchis Cristina Filip.


Din echipa de proiect care a dezvoltat noua imagine online a casei de avocatura au facut parte Adelina Bortan (Communication & Marketing Manager), Sorana Ionita (Communication & Marketing Specialist), Gabi Toth (Designer) si Catalin Opritescu (Fotograf).

Una dintre societatile de avocatura de top din Romania, PeliFilip furnizeaza asistenta de calitate in toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care opereaza in Romania sau au in vedere piata romaneasca.

Specializati in proiecte complexe care implica o abordare inovatoare, avocatii PeliFilip au experienta extinsa si elocventa in domenii structurale, cum sunt fuziuni si achizitii, servicii financiare si piata de capital, proiecte imobiliare, de infrastructura si concesiuni, energie, media si telecomunicatii, drept societar, comercial, dreptul concurentei, dreptul muncii. Firma de avocatura asigura, deasemenea, asistenta si reprezentare in litigii si arbitraje cu implicatii semnificative pentru afacerile clientilor. 

Mai mult in Business, Digital, Interactive


PUBLICITATE: