Cea mai buna alegere pentru un produs de recuperare corporala - babyMaternity Awards 2017, gadgetul pentru femei Elvie Trainer adus de Barza in Romania
Marti, 28 August 2018

adplayers.info

Cu mai mult de 15 premii pentru design si inovatie, printre care „Cel mai bun gadget” – Mumii Family Awards (2017) si „Cea mai buna alegere pentru un produs de recuperare corporala – babyMaternity Awards (2017), dispozitivul de exercitii pentru femei Elvie Trainer este adus de Barza si in Romania, anunta reprezentantii de comunicare ai marcii.

Potrivit comunicarii, cel mai inteligent dispozitiv din lume special conceput pentru antrenarea muschilor pelvieni prin exercitiile Kegel, Elvie Trainer utilizeaza o tehnologie patentata prin care intareste si tonifica muschii pelvieni, pentru un mai bun control al vezicii urinare, recuperare postnatala si imbunatatirea vietii sexuale.

Elvie Trainer foloseste tehnologia biofeedback-ului pentru a detecta directia contractiei musculare si a alerta utilizatoarele daca efectueaza exercitiile incorect. Este recomandat de peste 800 de specialisti in sanatate si wellness din toata lumea.

Mai mult in PR, Conturi


PUBLICITATE: