Ce se intampla cand uitam de sanatate? Campanie Armada pentru TELOM-R de la DVR Pharm
Vineri, 21 Septembrie 2018
 

Credit: Armada / DVR Pharm

Credite complete:
Client: DVR Pharm - Tudor Ilie, Valentina Mihalcea, Luiza Afenduli
Creatie & Strategie: Armada – Bogdan Obreja, Bogdan Popescu, Loredana Saru, Felicia Bolboceanu 
Media: Propaganda - Alexandra Postoaca, Georgiana Duta
Productie: regizor - Vlad Oancea, 
DOP - Tudor Lucaciu, 
post productie – The Post Office

adplayers.info 

Agentia Armada a dezvoltat campania de comunicare pentru TELOM-R, un supliment alimentar romanesc, marca DVR Pharm, 100% natural, destinat functionarii normale a sistemului imunitar si sintezei normale de ADN, anunta reprezentantii de relatii publice ai agentiei.

Noua campanie vorbeste despre o realitate a zilelor noastre: si anume, despre faptul ca romanii trec pe planul doi preventia si grija pentru propria sanatate, fiind mai degraba preocupati de sanatatea lor si a celor din jur, doar in momentul in care s-a instalat deja o afectiune.

Executia video a campaniei dezvolta aceasta tema, construind intr-un scenariu in care ne putem identifica cu usurinta, povesti de viata si ipostaze reale.

Dezvoltat sub forma de testimonial, spotul ne invita la o scurta introspectie, la finalul careia sa ne aducem aminte cu totii ca cel mai pretios lucru pe care il avem este sanatatea noastra si a celor dragi. Din acest motiv este important sa alegem produsele care chiar ne pot sustine in aceasta misiune, si sa fim cat mai mult timp alaturi de oamenii care nu isi pot imagina viata fara noi. 

https://www.youtube.com/watch?v=18BYTVLPuIs (Telom-R)

„Campania DVR Pharm se axeaza pe doua elemente esentiale. Primul si cel mai simplu exprimat este cel referitor la calitate, unul din avantajele brandului. Al doilea element se refera la un aspect emotional puternic: dorinta de a-i avea aproape si sanatosi pe cei dragi” a declarat Tudor Ilie, Director General DVR Pharm.

„Produsele din aceasta campanie sunt destinate preventiei bolilor, dar servesc drept suport si celor care vor sa depaseasca o afectiune deja instalata. Se pune astfel in lumina faptul ca natura si produsele pe care ea ni le pune la dispozitie sunt o modalitate foarte buna pentru a fi sanatosi, pentru a ne bucura de fiintele dragi cat mai mult.”.

„In calupul publicitar aglomerat, ne-am dorit sa venim cu o abordare diferita, emotionanta si relevanta pentru consumator, fata de clasica abordare, problema-solutie. Oamenii nu se gandesc la sanatatea personala decat in momentul in care isi imagineaza cum o boala grava i-ar putea afecta pe cei din jurul lor. Nevoia de a ne indeplini rolul de parinte sau bunic este una esentiala si sta la baza multor decizii responsabile, mai ales fata de cei din jur.”, a declarat Bogdan Obreja, Copywriter, Armada.

Campania a debutat la finalul lunii august si cuprinde executii TV, online, print si radio pentru promovarea TELOM-R si o serie de executii pentru promovarea suplimentelor Sunatoare + Magneziu, Calciu Vegetal si Natural Complex B, dezvoltate in acelasi stil executional.


Calciu Vegetal - https://www.youtube.com/watch?v=l_tI3hzXVno

Sunatoare+Magneziu - https://www.youtube.com/watch?v=w-XLgZvOf80

Natural Complex B - https://www.youtube.com/watch?v=U6Tzlnlp2Gk


La dezvoltarea campaniei au contribuit:

Client: DVR Pharm - Tudor Ilie, Valentina Mihalcea, Luiza Afenduli

Creatie & Strategie: Armada – Bogdan Obreja, Bogdan Popescu, Loredana Saru, Felicia Bolboceanu

Media: Propaganda - Alexandra Postoaca, Georgiana Duta

Productie: regizor - Vlad Oancea, DOP - Tudor Lucaciu, post productie – The Post Office

Denumirea de TELOM-R, din portofoliul DVR Pharm provine de la terminatiile cromozomilor, numite telomeri, care au rolul de a proteja materialul genetic al celulei. Este un produs inovator, 100% romanesc, fabricat la Brasov de catre DVR Pharm. TELOM-R este destinat in principal imunitatii, refacerii si intineririi organismului, avand la baza cele mai noi studii din domeniul geneticii si imunitatii.

Misiunea DVR Pharm este de a oferi produse si informatii care sa conduca la prevenirea bolilor, la mentinerea sau chiar la descoperirea unui mod de viata sanatos. DVR Pharm vrea sa ridice standardele de eficienta in domeniul suplimentelor alimentare si, implicit, al plantelor medicinale, utilizand cele mai noi informatii si descoperiri din domeniul biologiei, farmacognoziei si al medicinei. Produsele acestei firme se adreseaza deopotriva adultilor si copiilor, celor care vor sa-si pastreze starea de sanatate si celor care vor sa si-o redobandeasca.

Mai mult despre Armada

Armada este parte din grupul Propaganda si ofera servicii full service de marketing si comunicare. Printre clientii agentiei se numara: Mapei Romania, DVR Pharm, Alpin 57 Lux, Idea Bank, Airco Group, Prodvinalco, Transilvania Train, IPSO Agricultura si altii.

Mai mult in Conturi, Campanii, 


PUBLICITATE: