Carmen Bruma imaginea brandului Beautin Collagen in noua campanie DDB
Luni, 09 Mai 2016


adplayers. info

Agentia de publicitate DDB Bucharest a semnat noua campanie BeautinΤΜ Collagen de la myelements,  avand-o ca imagine de brand pe Carmen Bruma. Potrivit autorilor, obiectivul campaniei este de a comunica un produs inovator 4 in 1, solutia pentru o frumusete completa, un produs realizat din colagen lichid, imbogatit cu acid hialuronic si vitamine. Spotul TV ruleaza timp de o luna in perioada 5 mai–5 iunie.

„Beautin Collagen avea nevoie de un endorser care sa aiba puterea de a le aminti femeilor ce inseamna cu adevartat feminitatea” motiveaza Roxana Memetea, Managing Partner DDB, alegerea personalitatii care sa reprezinte imaginea Beautin Collagen.

„Carmen a fost alegerea potrivita pentru ca este o femeie frumoasa, intr-o forma fizica de invidiat, interesata de un stil de viata sanatos si practicanta de sport, este mama, dar nu uita sa fie femeie... un simbol al succesului la feminin cu care este usor sa te identifici sau spre care e firesc sa aspiri.”

Conform producatorului, printre beneficiile produsului BeautinΤΜ Collagen se numara faptul ca sporeste stralucirea pielii si ofera un plus de hidratare acesteia, intareste parul si unghiile, contribuie la sanatatea tesutului conjunctiv, dar imbunatateste si starea articulatiilor si are proprietati antioxidante ce previn efectele adverse ale radicalilor liberi. Desi colagenul este obtinut din surse naturale de peste, el nu are un gust asociat sursei de provenienta, ba dimpotriva, este imbogatit cu arome placute de fructe:capsuni-vaniliesi mango-pepene galben.

“ Intr-o lume din ce in ce mai agitata si mai fragmentata, o solutie pentru mai multe probleme este raspunsul atat de asteptat de consumator! Dorinta noastra este sa evidentiem gama completa de beneficii ale produsului”, a declarat Iro Koumaki, Director Comercial ISOPLUS Group, compania care comercializeaza produsul.

Potrvit autorilor campaniei, colaborarea dintre BeautinΤΜ Collagen si Carmen Bruma a inceput inca de la lansarea produsului pe piata din Romania si s-a concretizat intr-un parteneriat de durata, dat fiind ca, ea insasi convinsa de beneficiile produsului, a ramas aproape de brand in tot acest timp.

“Sunt aproape doi ani de cand folosesc acest produs in ale carui beneficii cred foarte mult: pielea mea arata mult mai bine, ridurile nu mi s-au adancit si nu am capatat altele noi” a declarat Carmen Bruma.

„Tocmai de aceea, pentru mine e o bucurie enorma sa fiu imaginea BeautinCollagen, un produs revolutionar, care iti ofera cantitatea de colagen de care corpul are atata nevoie si pe care il produce in mod natural in cantitati din ce in ce mai reduse dupa varsta de 25 de ani.”.

Mai mult despre DDB

Mai mult in Conturi

 


PUBLICITATE: