Campanie de exceptie anti-SIDA. 10.000 de ore interpretarea in V Ray si 5 filme multi-platforma.
Luni, 05 Decembrie 2016

Semnata de atelierul new yorkez The Studio, o animatie cu peste 10.000 de ore pentru interpretarea imaginilor in V-Ray intra in seria de 5 filme multi-platforma pentru campania "The Foundation for AIDS Research" impotriva SIDA

sursa: "The Foundation for AIDS Research". / Youtube

adplayers. Iulian Toma

"The Foundation for AIDS Research"  impreuna cu studioul de animatie new yorkez The Studio au prezentat  o serie de cinci filme de informare pentru mai multe platforme de public la Summit-ul HIV CURE din San Francisco, de Ziua Mondiala a luptei impotriva SIDA (World AIDS Day), potrivit reprezentantilor de comunicare ai campaniei.

Seria de cinci filme de animatie multi-platforma a fost lansata in cadrul evenimentului de la 1 Decembrie de catre Kevin Frost, Presedintele "The Foundation for AIDS Research" . Parte a aceleeasi campanii integrate, seria de executii se adreseaza mai multor categorii de audienta – de la donatori, educatori, la autori de politici publice sau comunitatea stiintifica medicala.

Colaborarea intre studioul de animatie american si "The Foundation for AIDS Research"  a inceput in acest an, atunci cand The Studio a creeat un alt film foarte aclamat pentru Gala fundatiei. Colaborarea a continuat cu actuala serie de cinci filme in demersul de a avea un angajament social cat mai mare, in mai multe publicuri tinta ale campaniei.

„Suntem onorati sa ducem acest mesaj de la preventie pana la tratament catre o audienta mai larga” a declarat Mary Nittolo, Fondator al studioului de animatie The STUDIO, New York.

10.000 de ore pentru interpretarea imaginilor in V-Ray

„Provocarea noastra a fost aceea de a traduce un limbaj stiintific complex intr-un mesaj usor de inteles. Realizat cu imagini excelent, am simplicat un limbaj stiintific complex in ceva ce poate fi inteles de catre oricine, intr-un limbaj accesibil, chiar si pentru un public larg nefamiliarizat cu limbajul medical.” a mai adaugat David Grad, EP/Head of Integrated Production la the STUDIO, New York.

The Studio a stilizat si simplificat limbajul vizual al structurii celulare, adaugand texturi si margini fine. Fiecare imagine a filmului a fost creeat sa arate ca o pictura. Echipa de creatie a utilizat deasemenea o varietate de fluide diferite, simulari dinamice si alte tehnici de post-productie pentru a creea un sentiment organic al vietii celulelor din interiorul corpului. Finalul executiilor a necesitat peste 10.000 de ore de interpretare a imaginilor in V-Ray.

Creatiile The Studio pentru "The Foundation for AIDS Research"  (amfAR) pot fi vazute pe pagina
http://www.curecountdown.org/challenges/


Credits

Client: "The Foundation for AIDS Research" 

Creative Agency: the STUDIO

Agency Producer: David Grad (Head of Integrated Production)

 

Production Company: the STUDIO

Director: Mary Nittolo

Producer: Tao Garcia

Executive Producer: David Grad

 

Lead Post-Production: Eric Kilanski

2D: Alison Abitbol (style), John Holmes and Mike Ocasio (story)

3D: Malcolm Carrott, Jackie Garbuio, Andrew Wilson, Victor DeRespinis

Colourist: Eric Kilanski

Music: Hook + Line


"The Foundation for AIDS Research"   / CHART


"The Foundation for AIDS Research / UNDERSTAND


"The Foundation for AIDS Research"   / RECORD


"The Foundation for AIDS Research"   / ELIMINATE


PUBLICITATE: