Campanie aniversara 9 ani eSky Romania cu premii de 9.000 de lei
Luni, 15 Octombrie 2018
 

Credit: eSky / Image PR

In cadrul concursului, eSky isi provoaca publicul sa ii convinga de faptul ca un prieten drag are nevoie de o vacanta. Acesta din urma poate castiga o vacanta in valoare de 4.500 de lei, iar cel care a facut recomandarea prietenului va castiga de asemenea o vacanta de 4.500 de lei.

adplayers.info

eSky Romania, parte din eSky Group, implineste pe 9 noiembrie 9 ani pe piata locala si lanseaza campania aniversara eSky.ro: 9 ani de experiente noi, anunta reprezentantii de comunicare. Cu aceasta ocazie, compania lanseaza si un concurs pentru cei mai altruisti dintre clienti.

Campania include colaborari cu 4 dintre cei mai importanti bloggeri de travel, dar si o colaborare inedita din zona divertismentului, menita sa aduca zambetul pe buzele calatorilor. In cadrul concursului, eSky isi provoaca publicul sa ii convinga de faptul ca un prieten drag are nevoie de o vacanta. Acesta din urma poate castiga o vacanta in valoare de 4.500 de lei, iar cel care a facut recomandarea prietenului va castiga de asemenea o vacanta de 4.500 de lei.

„Dupa 9 ani de activitate pe piata din Romania, ne sunt foarte clare motivele pentru care utilizatorii aleg eSky.ro: procesul de rezervare simplu si rapid, posibilitatea de a vedea cele mai bune oferte in timp real, aplicatia de mobil extrem de versatila si user friendly”spune Mihaela Joita, Marketing Team Leader eSky Romania.

„Anul acesta, am vrut sa aducem un plus de valoare userilor eSky prin dezvoltarea continutului inspirational, care sa-i ajute in luarea unei decizii atunci cand incep planificarea vacantei – fie ca vor un city break romantic, o plecare cu gasca la un festival de muzica prin Europa sau o vacanta cu familia prin parcurile de aventura. Tocmai de aceea, ne-am concentrat pe a genera tot mai mult content de calitate pe blogul eSky, demarand in acelasi timp proiecte de continut cu cei mai importanti bloggeri de travel, dar si cu creatori de continut din zona de divertisment sau fashion”, a adaugat oficialul de marketing.

Una dintre agentiile online de travel de top din Romania, eSky a lansat in cei 9 ani de prezenta locala numeroase produse si servicii de travel, care vin in intampinarea clientilor si simplifica cat mai mult procesul de planificare si rezervare a unei vacante. Daca initial compania a vandut numai bilete de avion, in prezent eSky Romania ofera servicii complete de travel: bilete de avion, hoteluri, Zbor + Hotel, inchirieri masini si asigurari de calatorie.

Consultantii eSky ofera clientilor cele mai bune variante de vacante, personalizate in functie de cerintele fiecaruia si sunt alaturi de ei inainte, in timpul si dupa calatoria mult asteptata. Lunar, pe site-ul si aplicatia de mobil eSky.ro sunt realizate peste 15.000 de rezervari de servicii de travel, eSky Romania fiind una dintre putinele agentii online de turism cu aplicatie de mobil proprie, votata drept cea mai utila aplicatie la Webstock si la eTravel Awards, cele mai importante premii din industria de turism online

Activa pe piata locala inca din 2009, agentia online de travel eSky Romania este parte a grupului eSky, cu sediul central in Polonia. Grupul are 34 de piete deschise in acest moment, atat in Europa, cat si in America de Sud. eSky ofera servicii complete de travel: bilete de avion, hoteluri, zbor+hotel, inchirieri masini si asigurari de calatorie.

Potrivit companiei, eSky se numara printre putinele agentii online de turism cu aplicatie de mobil proprie, aceasta fiind votata drept cea mai utila aplicatie la Webstock in 2015, dar si cea mai buna aplicatie de travel, in cadrul Etravel Conference 2016. In 2015, dar si in 2017, eSky a fost declarata cea mai profitabila agentie online de turism  din Romania, pozitionandu-se astfel ca un partener de incredere pentru clientii sai pe piata romaneasca.

Mai mult in Conturi, Campanii, PR

Mai mult despre Image PR


PUBLICITATE: