Campanie Brico Depot pe Catalog. 2016: Havas Worldwide ADDV - creatie, Zenith - media, Pure Media - comunicare. 2017: 23, MEC si Pure Media.
Luni, 24 Aprilie 2017



Campania #Catalogul2017 se deruleaza atat in media traditionala - pe TV, radio si outdoor, cat si in new media -  Facebook, Linkedin si Youtube.

Actualizare: 19.00

Dupa ce in 2016 campania a fost conceputa de Havas Worldwide ADDV- Creatie si Zenith - servicii de media si Pure Media - Comunicare,  p
otrivit informatiilor din piata de media, campania pentru Catalogul 2017 este administrata de 23 Communication Ideas, MEC Romania - servicii de media si Pure Media - event management, relatii publice si comunicare.


adplayers. info

Brico Dépôt lanseaza cea de-a doua editie a celui mai amplu catalog de pe piata de bricolaj din Romania, dedicat profesionistilor si amatorilor DYI. Potrivit responsabililor de comunicare de la Pure Media, lansarea este insotita de campanie de comunicare in media.

Campania #Catalogul2017 se deruleaza atat in media traditionala - pe TV, radio si outdoor, cat si in new media -  Facebook, Linkedin si Youtube. Cu o strategie si creatie de lansare inceputa in 2016 de Havas Worldwide ADDV, si in acest an endorserii Brico Dépôt sunt cei mai iubiti actori de stand-up comedy din Romania: Adrian Vancica si Mihai Bobonete. Daca in 2016, contul de media Brico Depot era administrat de Zenith, 2017 acesta este in portofoliul MEC Romania (WPP, Group M).

Potrivit autorilor, #Catalogul 2017 este o premiera la nivel national, reunind in paginile sale intreaga gama de produse aflate pe rafturile din depozite. 12.500 de produse esentiale – gradina, materiale de constructii, instalatii, renovare si amenajare. Noul Catalog 2017 este realizat in format A4 atipic, si cuprinde 336 de pagini pentru care a fost utilizata hartie reciclabila. 

Catalogul 2017 va fi disponibil incepand cu 22 aprilie in cele 15 magazine din tara. In plus, in perioada 22 aprilie - 1 iunie, in magazinele Brico Dépôt vor avea loc demonstratii si o serie de concursuri unde participantii au sansa sa castige vacante in Romania sau premii surpriza.

De asemenea, Catalogul 2017 poate fi consultat in format online pe site-ul www.bricodepot.ro, dar si pe aplicatia Brico Dépôt disponibila pe Android si IOS.

Mai mult despre Pure Media

Mai mult in Conturi, Licitatii, 


PUBLICITATE: