Campania de crowdfunding MATER a primei biblioteci de materiale a strans deja 5000 de euro
Miercuri, 14 Iunie 2017


Echipa MATER si-a propus sa stranga 15.000 euro pentru a construi cele 30 de module de expunere a materialelor din biblioteca. Credit foto: Mater Crowdfunding Campaign

adplayers.info

Campania de crowdfundinga echipei Mater, pentru prima biblioteca de materiale a strans deja in primele trei saptamani 5000 de euro de la 70 de sustinatori din Romania si din strainatate, anunta reprezentantii de relatii publice ai campaniei.

MATER, prima biblioteca de materiale din Romania si Europa de Sud-Est, si-a propus sa stranga 15.000 euro prin una dintre cele mai mari campanii de crowdfunding dezvoltate in Romania. Banii stransi din campanie vor fi folositi pentru a construi cele 30 de module de expunere a materialelor din biblioteca.

Prin intermediul campaniei, profesionisti din domeniul materialelor, precum si alte persoane care doresc sa sustina acest proiect ambitios, pot dona sume incepand cu 5 euro pentru diferite recompense – de la vederi semnate de toata echipa la abonamente MATER cu 50% discount, abonamente reduse pentru companii sau obiecte de design construite in jurul materialelor. Una dintre cele mai interesante optiuni este cea de a deveni co-fondator MATER in schimbul unei donatii de 1000 euro.Prima biblioteca de materiale din Romania si Europa de Sud-Est isi porpune sa fie deschisa incepand din octombrie 2017 si sa expuna 3.000 de materiale, intr-o prima etapa. Proiect dezvoltat de asociatia NOD Makerspace ce a fost initiat prin programul Mobilizam Excelenta creat de Porsche Romania si dezvoltat impreuna cu Fundatia Comunitara Bucuresti.

Printre partenerii  Mater se numara pana in prezent companii precum Antalis, BASF, Cork Market, Egger, Graniti Fiandre, Holcim Romania, Piatra Online, Saint-Gobain Glass, Saint-Gobain Rigips, Saint-Gobain Isover, The Plot, Tondach, Wienerberger.

Partener business Mater  Banca Transilvania. Design si amenajare: Wolfhouse Productions, Kinnarps. Parteneri amenajare: Holdmann, Roca. Sprijin in comunicarea MATER: MSLGroup The Practice, Leo Burnett, The Plot. Parterneri media: Branding magazine, Designist, Igloo, Start-up.ro, Zeppelin.

Mai multe detalii despre campania de crowdfunding Mater, pe pagina campaniei

Ce recompense promite echipa MATER, prima biblioteca de materiale, in campania de crowdfunding:

5 euro +

Oriunde ai fi in lume, iti trimitem o vedere semnata de toata echipa prin care iti uber-multumim ca ai decis sa sustii MATER

10 euro +

In octombrie, cand deschidem MATER esti invitat special  la o super-petrecere de lansare cu toata echipa, partenerii si sustinatorii proiectului. Drinks are on us!

30 euro +

Am facut o selectie de materiale-vedeta ale bibliotecii si le-am incapsulat intr-un cub de rasina transparenta. Vei primi un obiect de design cu materialul tau preferat pe care sa il tii pe birou.

60 euro +

abonament EARLY BIRD - devino membru MATER cu doar 60 de euro abonament anual (reducere 50% fata de pretul standard de 120 euro).

Cu acest abonament vei avea acces timp de un an in biblioteca de materiale - vei putea vizita biblioteca oricand, consulta si compara materialele expuse si veni cu clienti si parteneri (in limita a 12 intrari anual pentru acestia). Abonamenul de 12 luni este valabil de la deschiderea bibliotecii (octombrie 2017)

250 euro +

abonament COMPANII - pentru companii intre 3-5 angajati

Cu acest abonament veti avea acces timp de un an in biblioteca de materiale - vei putea vizita biblioteca oricand, consulta si compara materialele expuse si veni cu clienti si parteneri (in limita a 12 intrari anual pentru acestia). Abonamentul de 12 luni este valabil de la deschiderea bibliotecii (octombrie 2017)

400 euro +

Ai acces la sala de conferinte MATER pentru o zi, astfel incat sa poti gazdui propriul eveniment - fie ca este un workshop, un training, o conferinta sau de ce nu, o petrecere! Recompensa include inchirierea salii si folosirea facilitatilor (proiector, sonorizare) pentru o zi intreaga si exclude servicii de catering. Sala MATER are 150 m2 si poate acomoda 120 de persoane pe scaune si 150 de persoane in picioare.

450 euro +

abonament COMPANII - pentru companii intre 6-10 angajati

Cu acest abonament veti avea acces timp de un an in biblioteca de materiale

- vei putea vizita biblioteca oricand, consulta si compara materialele expuse si veni cu clienti si parteneri (in limita a 12 intrari anual pentru acestia).

Abonamentul de 12 luni este valabil de la deschiderea bibliotecii (octombrie 2017)

500 euro +

ABONAMENT CO-WORKING PE 6 LUNI iti ofera acces la:

– spatiu de lucru Nod si MATER

– masa flexibila (etajul I si II)

– comunitatea Nod si intalnirile ei

– chicineta, zona de chill-out din spatiile NOD si MATER (etajul I si II)

– wi-fi nelimitat

– acces 24/7

– dulap depozitare

800 euro +

abonament COMPANII - pentru companii peste 10 angajati

Cu acest abonament veti avea acces timp de un an in biblioteca de materiale - vei putea vizita biblioteca oricand, consulta si compara materialele expuse si veni cu clienti si parteneri (in limita a 12 intrari anual pentru acestia). Abonamentul de 12 luni este valabil de la deschiderea bibliotecii (octombrie 2017)

1000 euro +

CO-FONDATOR MATER

- devii co-founder al Mater – prima biblioteca de materiale din Europa de Sud-Est

- vei avea acces pe viata in biblioteca

-  vei avea acces la informatiile privind planul de dezvoltare MATER si vei putea participa la intalnirile trimestriale in care se vor discuta planul de business si situatia financiara. Vei putea contribui cu know-how-ul tau in dezvoltarea bibliotecii.

- poza si numele tau vor fi afisate pe site-ul MATER, precum si in lobby-ul bibliotecii alaturi de ceilalti parteneri

Aceasta pozitie nu implica calitatea de membru in asociatia NOD Makerspace sau pozitia de actionar.

Mai mult in Conturi, PR,


PUBLICITATE: