Buget de 300.000 lei ADR, derulat de Media Consulta International pentru Regiunea de Sud- Est
Marti, 30 Noiembrie 2010
(AdPlayers, Iulian Toma)

Compania de publicitate Media Consulta International promoveaza Programul Operational Regional (POR) 2007 - 2013 in Regiunea de Dezvoltare Sud – Est de la Agentia pentru Dezvoltare Regionalala.

Contactat de catre AdPlayers, Mihai Craiu, managerul agentiei de publicitate, a afirmat ca bugetul a fost publicat pe site-ul SEAP (Sistemul electronic de achizitii publice) si a fost aproximat de ordonatorul de cont la 300.000 lei (70.000 EUR, estimare AdPlayers). Inceput in septembrie programul se deruleaza inclusiv in luna decembrie.

Potrivit agentiei, Media Consulta International asigura in cadrul acestui parteneriat promovarea programului prin intermediul urmatoarelor medii: televiziune, radio si presa scrisa locale si nationale, panotaj stradal in cele sase municipii ale Regiunii de Dezvoltare Sud – Est: Constanta, Braila, Focsani, Galati, Buzau si Tulcea, precum si realizarea materialelor promotionale.

Echipa care se ocupa de implementarea proiectului este formata din: Elena Brisan, Research and Strategic Director, Ana Vaduva, Media Executive si Claudia Cramaroc, Media Executive. Derularea proiectului este de asemenea supervizata de Alina Florescu, Director Media Consulta International.

Proiectul de promovare pentru Regiunea de Dezvoltare Sud – Est, este unul din cele sapte programe operationale elaborate de Romania si adoptate de Comisia Europeana, finantat din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala (FEDR).

Agentia pentru Dezvoltare a Regiunii Sud – Est a fost creata cu scopul de a contribui la facilitarea absorbtiei fondurilor de tip structural la nivelul celor sase judete componente ale Regiunii: Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea si Vrancea, atat prin activitatea de promovare a identitatii regionale cat si prin administrarea programelor europene care fac parte din strategia de pre-aderare elaborata de Uniunea Europeana.

Mai mult in ConturiLicitatii


PUBLICITATE: