Buget de 10-15 Mii EUR, pentru Programul Social Zambet pentru Viitor (Danone)
Vineri, 25 Noiembrie 2011

Zambet Pentru Viitor
Client: Danone
Agentie: Hippos


 (AdPlayers, Iulian Toma)

Estimata de surse din piata de media la un buget de 10-15.000 de euro, agentia Hippos a realizat noua campanie dezvoltata de Danone  Romania pentru Programul Social Zambet pentru Viitor, aflata acum in desfasurare. Contactati de catre AdPlayers, reprezentantii Hippos nu au comentat valoarea investitiilor in proiectul dezvoltat de agentie.

Campania continua o colaborare mai veche intre Hippos si Danone. Astfel, dupa crearea strategiei si a ideii creative “Povestea continua”, HIPPOS a dezvoltat site-ul www.zambetpentruviitor.ro, filmul campaniei “Monstrii pot fi invinsi”, aplicatia Facebook  “Invinge monstrii” si gestioneaza activitatea de pe Facebook a programului si unele activitati din offline. Potrivit agentiei, proiectul „Zambet pentru viitor” urmareste informarea si educarea publicului larg prin raspandirea unui mesaj puternic si optimist: descoperit la timp, cancerul la copii se poate vindeca!

„Pana acum, reactiile publicului nu s-au lasat asteptate: blogurile si wall-urile sunt impanzite de mesaje pozitive –“Zambesc pentru ca monstrii pot fi invinsi”, “Un strop de soare si povestea continua!”, “Și tu poti invinge un monstru!” etc. – iar pagina de Facebook a Programului Zambet pentru Viitor a adunat peste 2500 de noi fani”, spun reprezentantii agentiei.

De ce monstru? “Solutia HIPPOS a fost desenul copiilor si reprezentarea cancerului ca o gasca de monstri, pe care copilul ii invinge pentru ca parintii l-au dus la timp la doctor. Filmul arata lupta dintre bine si rau, iar finalul este fericit: monstrii sunt rapusi, iar familia este in siguranta.”, spune Alexandra Dobondi, copywriter la HIPPOS.

Vizualurile sunt colorate, optimiste si parca te imbie sa iei un si tu un creion sa colorezi ca in copilarie. Asa a aparut aplicatia doodle “Invinge monstrii”, integrata in Facebook, prin care userii pot redeveni copii pentru desena si colora lupte cu monstri. Iar pentru cei carora le e mai comod sa scrie, HIPPOS a pregatit pe site-ul campaniei si un concurs de continuat povesti.Campania continua raspandirea mesajului pozitiv si prin alte activitati, pe www.zambetpentruviitor.ro, pe  Facebook (https://www.facebook.com/zambetpentruviitor) si chiar si offline.

Echipa care a lucrat la acest proiect este: Oana Brasoveanu – Client Service Director, Corina Dumineca – Account Executive, Silviu Tomisteanu – Art Director, Daniel Ursuleanu – Web Designer si Andra Iorgulescu – Copywriter, iar din partea Danone: Claudia Buneci -  Corporate Manager si Adelaida Manolescu  - Management Trainee.

Despre Hippos

Mai mult in Conturi


PUBLICITATE: