Branding pentru Galador, de Seed Consultants
Luni, 31 August 2009


 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

Compania de consultanta de brand si design Seed Consultants, partener exclusiv al Landor in Romania, a realizat un proiect de branding pentru Galador, o marca de sapunuri exclusiv naturale, fabricate manual.

“Din cauza competitiei intense si a mediului economic actual, ambalajul este un instrument de marketing esential, care trebuie sa comunice consistent, simplu si direct valorile unui brand catre consumatori, inca de la raft, si acesta a fost obiectivul nostru in acest proiect”, spune Dochita Zenoveiov, Managing Director la Seed Consultants. „Credem foarte mult in puterea pe care o au brandurile construite coerent si diferentiator, cea mai recenta confirmare a acestui fapt o reprezinta succesul demonstrat al radio ZU, brand creat de echipa Seed Consultants”.

Partener exclusiv in Romania al Landor Associates, Seed Consultants este o companie romaneasca ce ofera servicii de consultanta in branding si design. Portofoliul Seed Consultants numara branduri precum Angst, Radio ZU, Petrom, GSP TV, Ruukki Romania, INTACT Media Group, Tempora, Financiarul.

PUBLICITATE: