Betano.com pariaza pe Liga 1 peste 700,000 euro. Surse adplayers.
Miercuri, 26 Iulie 2017

Credit: LPF / PR, Eye Connections

adplayers. Iulian Toma

Liga 1 devine Liga 1 Betano pentru sezonul curent si cel urmator, anunta autorii parteneriatului intr-o conferinta comuna. BETANO.com, operator european de pariuri sportive si cazinou online, si Liga Profesionista de Fotbal (LPF) au anuntat oficial parteneriatul pentru Liga 1, atat pentru sezonul curent, cat si pentru cel urmator. Astfel, Liga 1 devine “Liga 1 Betano” pentru sezoanele 2017/2018 si 2018/2019.

Valoarea pariului Betano in asocierea de imagine cu Liga 1 nu a fost dat publicitatii, insa presedintele LPF, Gino Iorgulescu, a afirmat in conferinta de presa ca partenerul principal investeste in asocierea cu Liga 1 peste 500.000 de euro.

Potrivit unor surse adplayers apropiate parteneriatului, investitita Betano in asocierea de imagine cu Liga 1 ar putea sa depaseasca si 700.000 de euro, cel mai probabil o valoare conditionata de performantele de audienta si spectatori ale meciurilor de fotbal. Oficialii de comunicare nu au comentat insa valoarea investititiei Betano.

Potrivit autorilor, parteneriatul cu LPF face parte din strategia BETANO.com de a sustine industria sportiva din Romania in cadrul mai larg de sprijin al proiectelor si initiativelor sportive in tarile in care opereaza. BETANO.com este parte a Gambling Malta Limited, care opereaza legal in Grecia, Cipru si Romania.

O noua identitate vizuala Liga 1 Betano

“Liga 1 Betano” aduce o noua identitate vizuala pentru Campionatul National de Fotbal, dar pastreaza caracteristicile unice ale ligii. Un nou logo a fost special conceput sa rezoneze cu microbistii de toate varstele, integrand stindardul de lupta dacic.

Potrivit reprezentantilor de comunicare, parteneriatul dintre BETANO.com si LPF include o serie de beneficii, printre care se numara expunerea logo-ului comun, Liga 1 Betano, pe stadioane, on-screen si pe materialele de difuzare ale Ligii sau streaming-ul live al meciurilor pe platforma BETANO.com si multe altele. In plus, parteneriatul ofera BETANO.com posibilitatea de a crea experiente autentice fanilor, prin desfasurarea de activitati speciale pe toate stadioanele din Liga 1, in timpul tuturor meciurilor din Liga 1.


Ioannis Spanoudakis, Vicepresedinte al Consiliului de Administratie, BETANO.com
Credit: LPF / PR, Eye Connections 

„Suntem mandri sa avem un rol activ pe cea mai importanta scena a fotbalului romanesc, in calitate de parteneri ai LPF. Pretuim sportul si il sprijinim prin parteneriate, sponsorizari si un numar semnificativ de proiecte conexe” a declarat Ioannis Spanoudakis, Vicepresedinte al Consiliului de Administratie, BETANO.com.

„Pe langa “Liga 1 Betano”, suntem partenerii a peste zece cluburi si peste zece atleti (incluzand castigatori ai medaliilor de aur la Jocurile Olimpice), trei asociatii si academii Olimpice, in trei tari. Acesta este motivul pentru care “Liga 1 Betano” vine ca o evolutie naturala a planului nostru strategic, urmarind sa sporeasca gradul de recunoastere si sa sprijine adevarata performanta sportiva. Suntem increzatori ca aceasta colaborare va contribui la imbunatatirea imaginii fotbalului romanesc, atat pe plan local, cat si international”.

Potrivit oficialului Betano, pe termen lung, impreuna cu LPF, obiectivul parteneriatului este sa mearga mai departe de beneficiile sponsorizarii si sa devina activ in initiative de responsabilitate sociala, care ar putea cultiva un spirit etic si fair-play in fotbal.

 Bun venit pariurilor la LPF

„Uram bun venit partenerului nostru principal BETANO.com, unul dintre cei mai importanti operatori de pariuri sportive si cazinou online de pe piata din Romania. Credem cu tarie ca parteneriatul incheiat este in beneficiul fotbalului profesionist. Mai mult decat atat, LPF si BETANO.com au un plan comun pentru promovarea fotbalului profesionist si atragerea suporterilor la meciuri”, declara Justin Ștefan, Secretar General LPF.

Liga Profesionista de Fotbal (LPF) este o structura sportiva a tuturor cluburilor profesioniste din Romania care evolueaza in primul esalon fotbalistic. Sezonul 2017/2018 marcheaza 100 de ani de Liga 1, un moment important in istoria sa, sarbatorit alaturi de BETANO.com si de fiecare suporter in parte. In acest fel, Betano se alatura unui proiect remarcabil, cu o baza istorica solida, sustinand performanta si profesionalismul.

Betano si brandul omolog Stoiximan opereaza in Grecia, Cipru si Romania. Betano ofera pe piata din Romania produse de top, precum pariuri pre-match si live, transmisiuni live ale competitiilor sportive, jocuri de cazinou si aplicatii dedicate dispozitivelor mobile, combinate in mod armonios cu servicii de inalta calitate pentru membrii sai, din luna mai 2016, cand marca s-a lansat oficial pe piata din Romania.

Cine este Betano?

BETANO.com este un operator european de pariuri sportive si cazinou online, care foloseste cele mai noi tehnologii pentru a oferi o interfata prietenoasa membrilor si o experienta de pariuri completa. Platforma pune la dispozitia membrilor o gama larga de activitati de pariuri, precum pariuri sportive, pariuri sportive live, cazinou. Oferind servicii de inalta calitate, precum asistenta rapida, tranzactii sigure si rapide, platforma BETANO este special gandita pentru a raspunde  nevoilor membrilor sai.

Prezent pe piata din Romania din 2016, BETANO.com are o licenta de zece ani pentru Romania, avand ca obiectiv imbunatatirea constanta a facilitatilor oferite consumatorului, intr-o maniera inovatoare si de inalta calitate. 

In 2017, BETANO.com a devenit partenerul principal al clubului de forbal Universitatea Craiova si partener principal al Ligii Profesioniste de Fotbal. Prin intermediul acestui parteneriat, Liga 1 a devenit Liga 1 Betano, pentru sezoanele 2017/2018 si 2018/2019. BETANO.com este parte a Gambling Malta Limited, care opereaza legal in Grecia, Cipru si Romania.

Mai mult in Conturi, Sponsorship, PR, Eye Conections


PUBLICITATE: