Bataie pe viteza la cablu: Robert Redeleanu promite cel mai rapid Internet de la UPC: 200Mbps
Miercuri, 28 August 2013
 
Robert Redeleanu (foto) promite cel mai rapid Internet: 200 Mbps de la UPC.
sursa: paginademedia.ro

(adplayers, Iulian Toma) In vreme ce alti operatori de cablu merg pe 100 Mbps, UPC care oferea pana in prezent doar 150 Mbps promite cel mai rapid Internet din
Romania: 200Mbs afirma astazi Robert Redeleanu. Intr-o conferinta de presa promovata astazi si pe paginademedia.ro, operatorul de transfer de date spune ca va oferi astfel cea mai mare viteza disponibila in piata de profil.

Se poate si mai mult? “Vreau sa transmit un mesaj si pentru concurenta: Vom mari si mai tare, nu doar 200 Mbps” au mai spus oficialii UPC care au lansat noua viteza ce va fi anuntata publicului larg printr-o campanie care il are ca personaj central pe Horia Brenciu.

“Suntem pregatiti pentru 1Gbps” mai spun reprezentantii companiei care afirma ca tehnologia, modemurile dar si reteaua de transport actuale sunt peste posibilitatile laptop-urilor care ar putea sa cada la astfel de performante.

Tehnologia pe care o promite operatorul este capabila sa ofere viteze de descarcare de 10 Gbps (download) si de incarcare cu 2,5 Gbps ( upload ).

Vechiul spot UPC Fiber Race cu Horia Brenciu (2012),care anunta viteza de 150 Mbps,



Mai mult in Conturi


PUBLICITATE: