Banca indragostita romaneste. BT, oferte de DragoBT
Luni, 23 Februarie 2015
 adplayers. Info

Cine a zis ca ofertele sunt doar de ziua indragostitilor din import?  Banca Transilvania a dat drumul unui proiect de comunicare cu ocazia sarbatorii traditionale locale, de “DragoBT’’ .

“DragoBT este o combinatie de banking si shopping online. Mai mult decat atat, este un mod de a sarbatori romaneste, cu oferte BT” spune  Sergiu Mircea, Director Marketing & Segmente si Produse Retail, Banca Transilvania.

DragoBT a dat startul unei campanii de shopping bancar, bazata pe discount-uri atat la oferte pereche ale bancii, cat si la oferte single pentru cei care aplica online, pe siteul BT. Campania initiata de Banca Transilvania aduce discount-uri destinate persoanelor fizice si companiilor si se desfasoara de luni, 23 februarie a.c., ora 8.00 pana la 24 februarie a.c., la ora 20.00. Din oferta fac parte produse si servicii ale Bancii Transilvania: credite, carduri de cumparaturi si de calatorii, depozite, Internet Banking, KidCont.

“DragoBT este cel mai nou brand al Bancii Transilvania – autentic, ludic si vesel – care s-a nascut, ca denumire, dintr-un joc de cuvinte: Dragobete – BT – DragoBT”, isi motiveaza proiectul de marketing oficialii de comunicare ai bancii.

DragoBT nu este singura actiune de marketing in replica la actiuni de import. Derulata la finalul anului trecut, campania Bank Friday a venit ca o replica a bancii la Black Friday si a adus celor interesati reduceri la produse si servicii din oferta bancii.

Mai mult in Conturi


PUBLICITATE: