Arctic umanizeaza functiile produselor printr-o mini serie de animatii video
Vineri, 14 Septembrie 2018



Credit: Arctic facebook / 
Image Public Relations 
Creatie: VANA Animation Studio

In parteneriat cu VANA Animation Studio, brandul lanseaza o serie de animatii prin care electrocasnicele si functiile acestora devin adevarate personaje, intr-o lume a lor, in care noi, oamenii, suntem personaje secundare, care le trateaza ca pe adevarati membri de familie.

adplayers.info

Arctic invita utilizatorii sa descopere intr-o maniera inedita functiile si tehnologiile produselor care aduc un plus de confort, calitate si functionalitate in viata de zi cu zi, anunta reprezentantii de relatii publice.

In parteneriat cu VANA Animation Studio, brandul lanseaza o serie de animatii prin care electrocasnicele si functiile acestora devin adevarate personaje, intr-o lume a lor, in care noi, oamenii, suntem personaje secundare, care le trateaza ca pe adevarati membri de familie.

„Electrocasnicele fac parte din viata de zi cu zi a familiei, ne usureaza munca si intr-un fel, ne completeaza actiunile. Prin acest proiect, vrem sa scoatem in fata functiile acestor parteneri de zi cu zi, pe care, de multe ori nici nu apucam sa le descoperim”” spune Gabriel-Adrian Eremia, Digital and Customer Marketing Manager Arctic, Beko si Grundig.

„Ce ar fi prima zi de scoala pentru parinti, daca nu ar avea aproape fierul de calcat? Ce ne-am face cu toate petele de pe hainele celor mici dupa petrecerea de Halloween? Acestea sunt cateva dintre intrebarile la care raspundem in seria de animatii video. Brandurile noastre tin pas cu tehnologia si sunt mereu alaturi de clienti pe toate platformele”, adauga oficialul de comunicare.

Primul episod al seriei a fost lansat odata cu inceputul anului scolar. Este un eveniment important, care pentru copii inseamna finalul vacantei, reintalnirea cu prietenii, dar pentru parinti insemna haine noi, spalat si calcat.

Potrivit informarii, seria continua pe pagina de Facebook Electrocasnice Arctic cu episoade dedicate momentelor de suspans de Halloween, surprizelor de Black Friday, sarbatorii de 1 decembrie, clipelor de neuitat din ziua de Craciun sau bucuriei care ne este adusa de inceperea unui an nou.

Personajele create sunt unele puternice, cu personalitate si foarte bine conturate. Au prins viata cu ajutorul VANA Animation Studio, un studio de creatie specializat in animatie, povesti scrise si ilustratie.

Universul familiei Arctic:


Familia

O familie tanara, cu un copil in primii ani de scoala. Activa, dar reticenta cand vine vorba de experiente noi, familia incearca sa isi depaseasca in fiecare zi limitele.

Tatal

O persoana visatoare, cu o viziune idealista asupra lucrurilor. Ii place sa isi ajute sotia si sa-l implice si pe mezinul familiei. De cele mai multe ori, intentiile lui se transforma in intamplari amuzante pentru oricine priveste din exterior, dar nu neaparat si pentru sotie.

Considera ca el este responsabil de educatia sportiva a baiatului si ia foarte in serios acest lucru. Simte ca si gatitul este sarcina lui.

Isi pune intrebari despre viitor, despre trecerea timpului, insa, de obicei le rezolva pe toate cu o gluma. Un personaj dedicat, insa nu atat de orientat catre cariera.

Este o persoana pe care te poti baza, pentru care sotia si copilul sunt pe primul plan.

Copilul

La cei opt ani si jumatate ai lui, este un baietel foarte inalt si bine legat, multumita preocuparii tatalui pentru educatia sportiva.

Ii place sa se simta complice la tot felul de activitati: surprize pentru mama, gatit, jocuri casnice inventate de mama.

Speculeaza slabiciunile parintilor si stie cum sa ii multumeasca pe fiecare in parte, pentru a fi mereu in avantaj.

Incepe sa fie preocupat de cum arata, ce haine si incaltaminte poarta, ce poze pun parintii cu el pe internet, mai ales ca de acum are si el smarthphone, nu doar tableta.

Ii place sportul, dar nu stie cum sa ii spuna tatalui ca ar vrea sa incerce si dansul.

Mama

Aproape mereu ocupata si in cautarea echilibrului. O persoana care aparent stie ce vrea si se crede ambitioasa. Isi doreste mult sa indeplineasca cat mai multe sarcini pentru familie. Este o mama care se abtine sa isi ocroteasca prea mult baiatul pentru a nu-l rasfata, dar sfarseste prin a ii oferi totul.

Este farmacist in laborator, iar curatenia este obsesia ei. Este carismatica, dar cam stangace la sporturi.

„In proiectele noastre, ne bazam pe un principiu destul de simplu: sa ne facem treaba cat putem de bine si sa fim cat mai deschisi si onesti. Cu echipa de la Arctic avem o chimie foarte buna si am reusit sa ne aliniem rapid in jurul acelorasi valori si obiective”. a declarat Anca Manolache, Writer & Scriptwriter, VANA.

„Cand am intrat in paine, ne-a ajutat foarte mult faptul ca oamenii de la Arctic au fost foarte sinceri cu cine sunt ei ca brand, cine le este publicul si cam care sunt limitele de umor cu care consumatorii lor ar rezona”.

Mai mult despre agentia Image Public Relations

Mai mult in Conturi, Campanii, PR, 


PUBLICITATE: