Altex confirma contul de media la Mediaedge:cia
Luni, 03 Noiembrie 2008

( AdPlayers.ro, Iulian  Toma)

 

Altex a confirmat astazi informatiile AdPlayers de saptamana trecuta, potrivit carora contul de media urma sa fie administrat de la 1 noiembrie de Mediaedge:cia, companie de media care va functiona ca agentie media full-services pentru cont. 

Altex  lucra anterior pentru servicii de media planning cu MediaVest, parte a grupului Starcom Media Vest – agentie de media cu care colabora din 2005. Pe langa Media Vest, Altex mai lucra cu Spoon Media, United Media Services si Poster Publicity pentru serviciile de planning si buying outdoor.

 

„Media Vest au fost partenerii pe care am contat in ultimii ani si le multumim pe aceasta cale pentru colaborare”, a spus Iulia Urda, Director Marketing la Altex Romania. "Tinem sa multumim, de asemenea, si agentiilor Spoon Media, United Media Services si Poster Publicity care au oferit serviciile de planning si buying outdoor. In acest moment am decis sa alocam intregul cont media unei singure agentii si in urma unui proces de evaluare am optat pentru Mediaedge:cia Romania.”

 

Cotidianul online de advertising, marketing si media AdPlayers anunta inca de la inceputul saptamanii trecute ca, potrivit unor surse din piata de media,  bugetul de media Altex urma sa fie administrat de Mediaedge:cia, agentia de media condusa de Bogdan Prajisteanu. La vremea respectiva, Altex nu a comentat informatia, dar nici nu a infirmat-o.

AdPlayersPROFILE Altex
Potrivit companiei, Altex Romania este liderul pietei romanesti de retail produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Suprafata comerciala totala se ridica la aproximativ 95.000 metri patrati, divizata intre 60 de magazine Altex si 17 magazine Media Galaxy. Altex Romania este actionar majoritar in urmatoarele companii: Complet Electro Serv - compania producatoare de echipamente IT, Cometex SA – compania de real-estate. Din grupul ALTEX mai face parte si compania de credite de consum Credex, unde 30% din actiuni sunt detinute de Raiffeisen Bank.


PUBLICITATE: