Allianz-Tiriac sprijina Viitorul Striga Prezent
Miercuri, 11 Octombrie 2017

Societatea de servicii financiare ajuta proiectul Viitorul Striga Prezent de la SOS Satele Copiilor Romania

adplayers. info

Allianz-Tiriac a raspuns PREZENT campaniei desfasurate de SOS Satele Copiilor Romania “VIITORUL STRIGA PREZENT!” o initiativa de strangere de fonduri, al carei obiectiv consta in sustinerea la scoala a celor aproximativ 200 de copii si tineri lipsiti de ingrijirea familiei si care cresc acum sub ocrotirea organizatiei.

Pentru a creste nivelul de constientizare a acestui obiectiv, Virgil Soncutean, directorul general al companiei s-a implicat personal si a petrecut o zi alaturi de micutul Razvan, copil crescut si sustinut de comunitatea SOS. Acesta l-a incurajat pe Razvan sa indrazneasca, sa gandeasca mare, sa ramana curios, muncitor si corect, sa nu renunte niciodata chiar daca va intalni si obstacole de-a lungul vietii.

Virgil Soncutean, Director general Allianz.-Tiriac: „De peste 3 ani, Allianz-Tiriac este parte din lumea SOS Satele Copiilor Romania, investind intr-un viitor sigur pentru copiii si tinerii din aceasta comunitate. Experienta in care am fost implicat alaturi de Razvan reprezinta o reiterare a angajamentului asumat pe termen lung fata de copiii din Comunitatea SOS Satele Copiilor.”

“Este important ca fiecare dintre noi sa oferim un sprijin constant si un angajament pe termen lung pentru mentinerea copiilor la scoala” spune Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor Romania. „Allianz-Țiriac este un partener de nadejde in acest demers printr-un sprijin constant si pe termen lung, esential pentru viitorul celor 200 de copii care traiesc in cele trei sate SOS din tara”

„Eforturile SOS Satele Copiilor Romania si ale partenerilor nostri au fost rasplatite cu rezultate bune in 2016: o promovabilitate scolara de 99% pentru copiii aflati in grija organizatiei. Totodata, 90% dintre tinerii care au iesit de sub protectia SOS in ultimii 25 de ani si-au gasit un loc de munca stabil si sunt bine integrati in societate.”

Realitatea demonstreaza faptul ca abandonul scolar sau absentele de la ore le rapesc copiilor sansa de a fi mari intr-o zi. Pentru ei, fara educatia necesara, viitorul e „absent”. Dar lucrurile se pot schimba in bine, daca investim acum pentru ca maine sa le fie mai bine.

Potrivit datelor Eurostat, rata abandonului scolar timpuriu situeaza Romania intre primele trei state ale Uniunii Europene. Saracia extrema si responsabilitatile domestice sunt piedici cu niste consecinte puternice pentru copiii provenind din medii defavorizate. Cea mai grava dintre acestea este abandonul scolar.

Donatiile colectate in aceasta campanie sunt utilizate pentru acoperirea cheltuielilor pe intreg parcursul anului scolar, pentru achizitionarea de rechizite, imbracaminte si incaltaminte noua, pentru costurile de ingrijire medicala, terapie psihologica si activitati extra-scolare.

 Pe langa sprijin financiar, copiii au nevoie si de modele: pe parcursul campaniei, copiii s-au intalnit cu persoane care le pot influenta pozitiv cursul vietii. Ne-au fost alaturi pana acum: Ciprian Marica, Paul Ipate si Octavian Strunila, Loredana Groza, Catalin Maruta, Corina Caragea, Ana-Maria Prodan, Adela Popescu, Dana Rogoz si Virgil Soncutean (CEO Allianz-Tiriac Asigurari).

SOS Satele Copiilor Romania este o organizatie neguvernamentala, membra a Federatiei SOS Children’s Villages International, organism care deruleaza programe in 134 de tari ale lumii. Asociatia SOS Satele Copiilor Romania este prezenta in Romania de 27 de ani si isi desfasoara activitatea prin 3 programe la nivel national: in Bucuresti, Cisnadie – Sibiu si Hemeius – Bacau.

 Activitatea organizatiei este centrata pe asistarea si sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei biologice. In prezent, 1000 de copii si tineri sunt sprijiniti direct de organizatie, dintre care aproape 200 cresc in familia SOS Romania.Mai mult despre campanie la adresa: www.viitorulprezent.sos-satelecopiilor.ro

Allianz-Tiriac Asigurari este un partener de incredere in domeniul protectiei si planificarii financiare. Compania a fost in mod constant, in toti cei peste 20 de ani de existenta, un reper de calitate pe piata locala. Inca de la inceputul activitatii sale, s-a implicat in sustinerea comunitatii, a copiilor si in promovarea valorilor romanesti atat din zona sportiva, cat si din cea culturala.

Oferta companiei include o gama completa de solutii de asigurari generale si de viata pentru persoane fizice si companii. Allianz-Țiriac Asigurari este o companie membra a Grupului Allianz, furnizor de servicii financiare la nivel global pentru aproximativ 85 milioane de clienti din peste 70 de tari. Portofoliul de produse include o gama variata de produse de asigurari generale si de viata, ce se adreseaza clientilor persoane fizice sau companii. Grupul Allianz este cel mai mare asigurator pe segmentul asigurarilor generale la nivel global si in top 5 asiguratori pe segmentul asigurarilor de viata.

Mai  mult in Business, Responsabilitate Sociala, CSR


PUBLICITATE: