Accent pe Social Media. Dupa facebook, linkedin si youtube, CEZ Romania pe Twitter si Instagram
Luni, 13 Februarie 2017

Prezent deja de mai bine de un an pe Facebook, Youtube si Linkedin, incepand cu luna ianuarie, Grupul CEZ Romania este prezent in mediul online pe retelele sociale inclusiv pe Twitter (@CEZ_Romania) si Instagram (cez_romania).

adplayers. info

Prezent deja de mai bine de un an pe Facebook, Youtube si Linkedin, Incepand cu luna ianuarie, Grupul CEZ in Romania este prezent in mediul online pe retelele sociale cu doua conturi noi, Twitter (@CEZ_Romania) si Instagram (cez_romania), anunta responsabilii de comunicare ai companiei.

Prin intermediul acestora, clientii CEZ au astfel la dispozitie mai multe canale online prin care se pot informa cu privire la produsele si serviciile Grupului, proiectele de responsabilitate sociala in care se implica, modificarile legislative care ii vizeaza si noutatile despre activitatea desfasurata in aria in care asigura alimentarea cu energie electrica si furnizarea de gaze naturale.

Angelica Barbu, Brand Marketing & Communication Manager, Grupul CEZ despre prezenta in social media: „Suntem o companie care inoveaza constant si ne dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostri, care au nevoie de acces simplu si rapid la toate informatiile utile despre un serviciu care face parte din viata lor permanent, fara exceptie. Asa ca pasul de a ne extinde comunicarea in mediul online era unul firesc: oamenii sunt prezenti aproape non-stop pe retelele sociale, de acolo afla stirile, acolo interactioneaza prima oara atunci cand au o nemultumire si acolo se exprima atunci cand apreciaza o imagine, un mesaj, o actiune. Evoluam odata cu modul in care ni se schimba viata prin digitalizare”

Grupul CEZ este prezent pe piata romaneasca inca din anul 2005, odata cu preluarea companiei de distributie Electrica Oltenia SA care, dupa procesul de transformare, asigura alimentarea cu energie electrica a sapte judete: Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Valcea si Teleorman. Afacerile Grupului CEZ in Romania sunt reprezentate de cele 8 companii – Distributie Oltenia, CEZ Romania, CEZ Vanzare, CEZ Trade, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development si TMK Hydroenergy Power.

CEZ Romania in Social media:

Facebook (www.facebook.com/cezromania)

LinkedIn (www.linkedin.com/company/cez-romania)

YouTube (www.youtube.com/romaniacez  

Twitter ( @CEZ_Romania  )

Instagram ( cez_romania )


Mai mult despre Rogalski Damaschin PR

Mai mult in PR, Interactive, Social Media


PUBLICITATE: