78% dintre femei se confrunta cu risc de iritare si aparitie a infectiilor intime. Cu ce vine Barza?
Luni, 16 Iulie 2018

Credit: Barza / PR
Barza recomanda vara servetelele intime cu bicarbonat de sodiu, un ingredient natural, recomandat pentru asigurarea unei igiene intime corespunzatoare

adplayers.info

Conform studiilor, 78% dintre femei se confrunta cu probleme legate de riscul de iritare si aparitie a infectiilor intime cel putin o data in viata, iar de cele mai multe ori simptomele nu sunt evidente initial, ceea ce inseamna ca trebuie acordata atentie sporita igienei preventive, arata reprezentantii de comunicare ai marcii Barza.

Ca solutie, Barza recomanda vara servetelele intime cu bicarbonat de sodiu, un ingredient natural, recomandat pentru asigurarea unei igiene intime corespunzatoare, pentru eliminarea senzatiei de disconfort si a mirosurilor neplacute. Formula solutiei de bicarbonat de sodiu din compozitia servetelelor a fost creata conform recomandarilor medicilor ginecologi.

Acestea actioneaza in mod delicat pentru a curata si reda prospetimea zonei intime si pentru ca persoanele sa s simta in largul lor, oriunde merg. Testat dermatologic, pachetul de servetele intime de la BARZA contine 20 de bucati si este usor de transportat in trusa de ingrijire, in geanta sau in bagajul de voiaj.

Servetele intime cu bicarbonat de sodiu pot fi achizitionate din farmacii, drogherii sau online pewww.testulbarza.ro:

BARZA – de peste 20 de ani 

Din 1995, de cand a introdus pe piata din Romania primul test de sarcina, BARZA a ramas alaturi de femeile din Romania, fiind un partener de incredere care a cautat permanent sa vina cu solutii inovatoare pentru aspectele delicate cu care se confrunta acestea.

In prezent, portofoliul de produse BARZA cuprinde: teste de sarcina clasice (tip caseta, tip stilou, tip banda), teste de sarcina ultrasensibile (tip caseta, tip stilou, tip banda), test de ovulatie, teste de fertilitate de cuplu, test de menopauza si servetele intime cu bicarbonat de sodiu.

Pentru detalii suplimentare, pot fi accesate https://testulbarza.ro/ si pagina de Facebook: https://www.facebook.com/testelebarza/

Mai mult in Conturi, PR, CSR

PUBLICITATE: