56 milioane de dolari in primul weekend in SUA, 200.000 in Romania. Creed II knock-out la box-office in weekendul de lansare
Vineri, 07 Decembrie 2018

56 milioane de dolari in primul weekend in SUA, 200.000 in Romania. „Creed II”, knock-out la box-office in weekendul de lansare

adplayers. info

Unul dintre cele mai asteptate filme al finalului de an, „Creed II”, a inregistrat incasari record in Romania dupa primul weekend in care a rulat in cinematografe: 875,705 RON (218,926 de dolari). In plus, dupa lansarea in Statele Unite, filmul a strans deja incasari de peste 56 de milioane de dolari pe teritoriul american, potrivit site-ului boxofficemojo.com.

 „Creed II” este o continuare a filmului „Creed”, lansat in 2015, dar si a seriei Rocky, una dintre cele mai populare francize la nivel mondial. „Creed II” este un film despre drama de a nu putea scapa de propriul trecut si despre nevoia de a gasi un echilibru intre viata din ring si cea personala, mai ales cand ambele sunt pline de suisuri si coborasuri.

In regia lui Steven Caple Jr. si cu Ryan Coogler – cel care a regizat primul film „Creed” – ca producator executiv, filmul reia povestea lui Adonis Creed, care acum are de infruntat un adversar de temut pe ringul de box, in timp ce viata de familie e din ce in ce mai fragila, pe fondul unor evenimente complet neasteptate.

Sinopsis

Viata a devenit un numar de echilibristica pentru Adonis Creed (Michael B. Jordan). Intre obligatiile de natura personala si pregatirile pentru urmatorul meci, Adonis ajunge in fata celei mai mari provocari din viata sa. Are de infruntat un oponent care are legaturi cu trecutul familiei sale si asta nu face altceva decat sa intensifice apropiata batalie din ring.

Rocky Balboa (Sylvester Stallone) e mereu in coltul lui Adonis, sprijinindu-l. Impreuna, cei doi vor infrunta mostenirea lor comuna, vor pune la indoiala cauzele si motivele pentru care merita sa lupti si vor descoperi ca, in cele din urma, nimic nu e mai important decat familia. „Creed” 2 e despre intoarcerea la origini, pentru a redescoperi din ce aluat e facut un adevarat campion si pentru a nu uita ca, orice ai face, nu poti scapa de propriul tau trecut.

„Creed II” a avut premiera in Romania pe 23 noiembrie, fiind distribuit de Forum Film Romania.

Trailere:



https://www.youtube.com/watch?v=VDuMuGGxmSk&t=

https://www.youtube.com/watch?v=vKO2QIpHZPM&t=

Forum Film Romania s-a infiintat in anul 2010 si a preluat distributia in cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. In afara de Romania, companiile Forum Film coordoneaza distributia peliculelor Disney si in Bulgaria, Ungaria, Slovacia si Israel. In Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost inceputa in urma cu aproape 50 de ani.

In ultimii ani, pe langa Disney, compania distribuie si titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity, Studio Canal si alti independenti. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pietei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe si distributia de filme.

Mai mult in Entertainment


PUBLICITATE: