55 angajati MetropolitanLife din 24 de tari voluntari la reabilitarea unei scoli romanesti
Marti, 06 Septembrie 2016


Parte a initiativei "O scoala noua, un viitor mai bun", dezvoltata de Habitat for Humanity Romania, 55 de angajati Metropolitan Life, din 24 de tari, au lucrat in acest weekend timp de o zi pe santierul Habitat for Humanity Romania din sectorul 5 pentru a ajuta la reabilitarea si eficientizarea energetica a Școlii Gimnaziale nr. 125.

adplayers. info

Parte a initiativei "O scoala noua, un viitor mai bun", dezvoltata de Habitat for Humanity Romania, 55 de angajati Metropolitan Life, din 24 de tari, au lucrat in acest weekend timp de o zi pe santierul Habitat for Humanity Romania din sectorul 5 pentru a ajuta la reabilitarea si eficientizarea energetica a Școlii Gimnaziale nr. 125. Un proiect comunicat de Habitat for Humanity Romania si McCann PR, potrivit reprezentantilor de relatii publice, in urma actiunii de voluntariat un numar de peste 300 de copii si 50 de profesori vor incepe noul an scolar intr-un mediu mai sanatos si primitor.

Cei 55 de reprezentanti Metropolitan Life se alatura celor 100 de voluntari, internationali si din companiile romanesti, care au contribuit in perioada vacantei de vara la realizarea lucrarilor si transformarea Școlii Gimnaziale nr. 125 intr-un mediu sanatos si primitor pentru copii si profesori. Situata intr-una dintre cele mai sarace cartiere din Bucuresti, Școala Generala nr. 125, din sectorul 5 se afla intr-un stadiu avansat de deteriorare, fiind doar una dintre scolile din Romania care au mare nevoie de renovare. Reabilitarea scolilor reprezinta un pas important pentru incluziunea sociala a copiilor din familii defavorizate.

"Cei mai multi copii de la Școala nr. 125 provin dintr-un mediu vulnerabil, astfel ca Metropolitan Life este incantata sa se alature Habitat for Humanity pentru a oferi un viitor mai bun elevilor si familiilor acestora, precum si comunitatii din care  fac parte", a declarat Dirk Ostijn, CEO, MetLife Europa.

Metropolitan Life si Fundatia MetLife au facut donatii in valoare de $500.000 pentru proiecte de CSR, derulate in 2015 si continuate in 2016 si 2017. In plus, in 2016, Metropolitan Life a investit $200.000 in proiecte de CSR, din fonduri locale. Proiectele sustinute de Metropolitan Life se concentreaza pe incluziune sociala si financiara, inclusiv pe educarea financiara a copiilor si tinerilor din diferite categorii sociale.

MetLife, Inc. (NYSE: MET), prin intermediul sucursalelor si afiliatilor acesteia (“MetLife”), este una dintre cele mai mari companii de asigurari de viata din lume. Infiintata in 1868, MetLife ofera, la nivel global, asigurari de viata, planuri de pensii, beneficii pentru angajati si servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienti, MetLife are operatiuni deschise in aproape 50 de tari si detine pozitii de conducere in piete din Statele Unite, Japonia, America Latina, Asia, Europa si Orientul Mijlociu.

Parte din MetLife, Inc., Metropolitan Life este una dintre cele mai mari companii de asigurari de viata din lume. Infiintata in 1868, MetLife ofera, la nivel global, asigurari de viata, planuri de pensii, beneficii pentru angajati si servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienti, MetLife are operatiuni deschise in aproape 50 de tari si detine pozitii de conducere in piete din Japonia, America Latina, Asia, Europa si Orientul Mijlociu.

Mai mult in McCann PR

Mai mult in CSR, Responsabilitate Sociala


PUBLICITATE: