500.000 USD in primul weekend "Captain America: Razboi Civil" . Record de box office in Romania.
Miercuri, 11 Mai 2016

Productia a depasit incasarile cu 247% fata de ”Captain America: Soldatul Iernii”, cu 188% fata de ”Iron Man 3”, cu 125% comparativ cu incasarile ”Avengers: Sub semnul lui Ultron” si chiar ”Batman vs. Superman”, fata de care a inregistrat incasari mai mari cu 71%.

adplayers. info

Nou record de box office in Romania. Cu incasari record de aproape 500.000 de dolari americani si peste 87.000 de spectatori in primul weekend de la lansare, „Captain America: Razboi Civil” a devenit cel mai bun film Disney cu supereroi din 2016, cat si filmul Disney cu supereroi cu cele mai mari incasari la lansare din toate timpurile, anunta reprezentantii de comunicare ai filmului de la agentia RAN Events.

„Captain America: Civil War / Captain America: Razboi Civil”este distribuit de Forum Film Romania si a avut premiera pe 6 mai 2016, in format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D si Dolby Atmos.

Potrivit distribuitorului, comparand cifele de deschidere ale filmului ”Captain America: Razboi Civil” cu ale altor productii cu supereroi, productia cinematografica a depasit incasarile cu 247% fata de ”Captain America: Soldatul Iernii”, cu 188% fata de ”Iron Man 3”, cu 125% comparativ cu incasarile ”Avengers: Sub semnul lui Ultron” si chiar ”Batman vs. Superman”, fata de care a inregistrat incasari mai mari cu 71%.

Din distributia filmului fac parte: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Emily VanCamp, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd si Frank Grillo, cu William Hurt si Daniel Brühl.

Regizorat de Anthony & Joe Russo, filmul il are ca producator pe Kevin Feige si producatori executivi pe  Louis D’Esposito, Alan Fine, Victoria Alonso, Patricia Whitcher, Nate Moore si Stan Lee. Scenariul este scris de Christopher Markus & Stephen McFeely.

Forum Film Romania s-a infiintat in anul 2010 si a preluat distributia in cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. In afara de Romania, companiile Forum Film coordoneaza distributia peliculelor Disney si in Bulgaria, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia si Israel. In Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost inceputa in urma cu aproape 50 de ani.

In ultimii ani, pe langa Disney, compania distribuie si titluri ale studiourilor MGM, Lionsgate, Weinstein, FilmNation si alti independenti. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pietei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe si distributia de filme.

Mai mult despre RAN Events

Mai mult in Conturi, PR

 


PUBLICITATE: