50.000-100.000 EUR in campania TV RCA Ieftin
Joi, 30 Decembrie 2010

 

Rca ieftin - Hartia, Mopul si Borcanul

Rca ieftin - Patentul, caloriferul si lanturile

Client: Pintilie Broker de Asigurari
Creatie si strategie: Pintilie Broker de Asigurari ( interna )
Productie: Empire
Media: Next Advertising

 

( AdPlayers, Iulian Toma)

Inceputa mai intai in mediul online, campania RCA Ieftin se deruleaza si la televiziune, incepand din 30 decembrie. Comunicarea se va desfasura pana la sfarsitul lunii ianuarie 2011 la TVR1, TVR2, Discovery, National Geografic, OTV, Etno Tv si Dolce Sport, dupa cum a afirmat pentru AdPlayers Valentin Radu, Partener si Marketing Manager al companiei Pintilie Broker de Asigurari, care opereaza RCA Ieftin.

Estimata de AdPlayers la 50-100 mii EUR, campania de media este administrata de agentia Next Advertising, in urma unui proces de selectie la care au participat mai multe companii de media. Avand o creatie si strategie semnata de o echipa interna, spoturile RCA Ieftin au fost realizate impreuna cu casa de productie Empire, in doua executii: Rca ieftin - Hartia, mopul si borcanul" si "Rca ieftin - Patentul, Caloriferul si Lanturile".

„Este o productie sub 30.000 EUR”, a declarat pentru AdPlayers Sorin Popa, Partener si Director de Productie la Empire, intrebat la cat se ridica bugetul de productie al spoturilor. „A contat mai putin bugetul. Am lucrat mai mult pentru placerea creatiei. Ne-au impresionat ideea si faptul ca a venit de la client si nu de la o agentie.” 


PUBLICITATE: