400 de farmacii. Campania de lansare Dr.Max pe piata locala este semnata de Ogilvy Romania
Marti, 11 Februarie 2020


Credit: Dr.Max Romania

AdPlayers. Info

Cel mai mare lant farmaceutic din Europa Centrala si de Est, potrivit companiei, Dr.Max a intrat pe piata din Romania cu peste 400 de farmacii in intreaga tara. Ogilvy Romania semneaza o campanie care mizeaza pe simplitate si emotie pentru a spune povestea din spatele brandului, spun autorii.

,,Sa-l asculti pe cel de langa tine ar trebui sa fie prima regula de comunicare, indiferent de natura unei relatii. Astazi am ajuns sa facem eforturi ca sa intelegem si sa aplicam acest comportament uman de baza, de la workshop-uri motivationale, la studii, focus grupuri si tot ce este trending in zona de comunicare. Cum ar fi daca ne-am intoarce “back to the basis” si am asculta cu adevarat ce isi doresc oamenii de la … farmacia de langa casa?” spun autorii campaniei.

Pornind de la acest insight simplu, Ogilvy Romania a construit o campanie care descrie ambitia brandului Dr. Max in relatie cu consumatorii: aceea de a demonstra ca este o farmacie care ii asculta cu adevarat.

Pornind de la spotul TV, intreaga campanie pune in prim plan oamenii si asteptarile lor legate de o viata sanatoasa, iar nevoia de a fi ascultati este primul pas. In fiecare tara in care activeaza, Dr.Max isi doreste sa contribuie la imbunatatirea nivelului de sanatate a consumatorilor, oferindu-le o gama extinsa de medicamente si servicii farmaceutice.

“Brandul Dr.Max isi doreste sa contribuie la imbunatatirea nivelului de sanatate, pornind de la ascultarea reala a nevoilor consumatorilor. Este o poveste simpla si tot simplu ne-am dorit sa o spunem. Echipa Ogilvy ne-a oferit exact acest concept simplu, dar, in acelasi timp puternic si cu sens pentru modelul nostru de business”, spune Monica Radulescu, Marketing Director A&D Pharma Group.

“Am avut pe masa toate elementele corecte: un brand profesionist cu o experienta semnificativa in industria sanatatii si un client care a avut disponibilitatea de a asculta si a accepta un concept simplu, fara cosmetizari inutile. A iesit rezultatul pe care ni l-am dorit: nu este deloc demodat sa ne ascultam unii pe ceilalti, sa fim, pur si simplu, umani”, spune Adrian Diac, Creative Director Ogilvy Romania.

Potrivit agentiei, ,,Oamenii conteaza” Dr. Max este o companie integrata care include toate canalele de comunicare relevante, de la spoturi TV si radio, componenta de PR & digital, precum si campanii de outdoor si indoor.  

Echipa care a contribuit la lansarea brandului Dr.Max pe piata din Romania

Monica Radulescu- Marketing Director Dr.Max

Letitia Ioana- Advertising Manager Dr.Max

Roxana Mitrea- Healthcare Marketing Specialist Dr.Max

Ruxandra Margoi – Digital Marketing Specialist Dr.Max

 

Adrian Diac – Creative Director Ogilvy Romania

Andreea Parvu – Senior Copywriter Ogilvy

Vlad Ionita – Art Director Oglivy Romania

Diana Munteanu – Account Director Oglivy Romania

Bianca Manescu – Head of Strategy Ogilvy Romania

Loredana Andrei – Digital Strategic Planner

Raluca Marin – Client Service Director Oglivy Romania

Cristian Șerban - Primary Production Senior Producer

Lilian Neagu – Print Production Leader

Adelina Rusu – Senior PR Manager

Parte din familia Dr.Max si cu o experienta de peste 25 de ani pe piata locala, A&D Pharma este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din Romania, care ofera servicii de retail farmaceutic si distributie de medicamente, avand o cifra de afaceri de peste 900 de milioane de Euro in 2019 si peste 5000 de angajati. A&D Pharma detine doua linii de business, ambele de importanta strategica: linia de distributie de medicamente si linia de retail pharma. Mai multe detalii

Ogilvy Romania face parte din reteaua internationala Ogilvy si ofera pietei locale urmatoarele arii de expertiza, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence si servicii de strategie digitala. Portofoliul de clienti cuprinde companii pentru care Ogilvy Romania dezvolta campanii de comunicare, atat la nivel international, cat si la nivel local - Philips, Lenovo, Dr. Oetker, Kimberly Clark, IBM, Montefarmaco, Bayer, Sanofi, Berlin – Chemie, Leroy Merlin, Globalworth, Dr.Max, OMV Petrom, Johnson & Johnson, Sonae Sierra, Sodexo si alte companii de renume.

 


PUBLICITATE: