2 din 5 bucuresteni au ales spalatoriile OMV Carwash
Marti, 23 Octombrie 2018

Credit: OMV Data Center / Rogalski Damaschin

Numarul soferilor care au ales unul dintre serviciile de spalare auto disponibile in satiile OMV din Capitala este echivalent cu 38,5% dintre masinile inmatriculate in Bucuresti.

adplayers. info

In Capitala, numarul soferilor care au ales unul dintre serviciile de spalare auto disponibile in statiile OMV de aici este echivalent cu 38,5% dintre masinile inmatriculate in Bucuresti, conform OMV data Center.

Potrivit cercetarii, una dintre cele mai populare statii din Bucuresti este cea din zona Aerogarii, care pune la dispozitia clientilor instalatia de spalare sub forma de tunel, ce curata masina in doar patru minute. In total, peste 1 milion de masini s-au bucurat de o spalare rapida, in cei 12 ani de la inaugurare.

Astfel de instalatii performante exista si in orasele Cluj si Brasov, iar ele plaseaza cele trei orase in topul localitatilor cu cel mai mare numar de utilizatori ai serviciilor de spalatorie.

Potrivit datelor OMV Data Center, cei mai multi dintre soferii care aleg sa isi spele masina atunci cand opresc pentru alimentare sunt din judetele Bihor, Cluj si Satu Mare.

Ultima analiza OMV indica faptul ca cele mai curate masini se gasesc in judetele Satu Mare si Cluj. In aceste zone de tranzit, dar care au si un numar mare de rezidenti din alte judete, numarul autoturismelor spalate intr-un an este cu 3%, respectiv cu 0.7% mai mare decat totalul masinilor inregistrate in cele doua judete.

Studiul OMV mai releva faptul ca, in fiecare zi, zeci de mii de soferi aleg sa isi alimenteze masina, iar cu aceasta ocazie, o parte dintre ei profita de timpul petrecut in benzinarie pentru a-si spala masinile.

„Cei mai multi dintre soferii romani isi calculeaza foarte bine rutele atunci cand pleaca la drum, pentru a petrece cat mai putin timp in trafic. Tocmai de aceea, faptul ca au posibilitatea de a-si spala masina in acelasi loc in care alimenteaza reprezinta pentru ei un mare avantaj, intrucat presupune un drum in minus la spalatorie” a declarat Marian Fotache, Convenience Retail Manager.

„De asemenea, aici au si optiunea de a trece masina printr-un program de spalare rapida, care duraza doar 8 minute. 65% dintre clientii OMV Top Wash din Romania au ales aceasta varianta, ceea ce ne demonstreaza ca pentru ei este foarte important sa se bucure de servicii de inalta calitate, livrate rapid”.

La nivel national, „cele mai solicitate servicii de spalatorie auto din cadrul statiilor noastre sunt Jet Wash sau Sensation, ceea ce demonstreaza ca soferii se poarta cu mare atentie cu masinile lor. In plus, un alt aspect important, de care multi soferi tin cont atunci cand aleg locul in care isi spala masinile, il reprezinta faptul ca statiile de alimentare OMV sunt singurele care colecteaza, curata si refolosesc apa, astfel incat sunt prietenoase cu mediul inconjurator”, a adaugat Marian Fotache.

27,3% din totalul autoturismelor din tara au ales OMV Top Wash

Potrivit OMV Data Center, echivalentul a 27,3% din totalul autoturismelor inregistrate in tara noastra au ajuns in statiile OMV in decursul unui an, pentru a beneficia de unul dintre serviciile OMV Top Wash. Totodata, 4,9% dintre soferii din Romania au ales sa le dea un plus de stralucire masinilor pe care le conduc, achizitionand serviciul de polisare cu ceara.

Judetele in care a fost inregistrat cel mai mic procentaj al soferilor care aleg sa isi spele masinile in statiile de alimentare, 10,8% potrivit OMV Data Center, sunt Calarasi, Olt si Botosani.

OMV Data Center este primul instrument de analiza a comportamentelor si tendintelor manifestate de soferii din Romania, avand scopul de a evidentia si corela factorii ce influenteaza comportamentul in trafic.

Mai mult in Research, Cercetare

Mai mult despre Rogalski Damaschin PR


PUBLICITATE: