150.000 de copii, parinti si bunici inscrisi online in Mega designer mic, pentru Mini Mega Chic, de Ogilvy
Miercuri, 27 Decembrie 2017

Ogilvy Romania si Mega Image au desemnat castigatorii campaniei versiunea mini pentru Mega Chic by Mega Image - concurs de desene pentru artistii de pana in 12 ani, care au fost provocati sa creeze opere colorate pentru a semna in final urmatoarea colectie de super sacose Mega Chic.

adplayers.info

Ogilvy Romania si Mega Image au desemnat castigatorii campaniei versiunea mini pentru Mega Chic by Mega Image - concurs de desene pentru artistii de pana in 12 ani, care au fost provocati sa creeze opere colorate pentru a semna in final urmatoarea colectie de super sacose Mega Chic. Cu un premiu ca-n basme, o excursie la Disneyland Paris! Potrivit reprezentantilor de comunicare, pe parcursul campaniei platforma online de concurs a atras peste 150.000 de copii, parinti, prieteni si bunici.

“Ideea lui mini a venit firesc dupa primele doua editii de Mega Chic. Prima s-a adresat designerilor, iar cea de-a doua designerilor amatori, asa ca ne-am gandit sa o dedicam pe cea de-a treia celor mai mici dintre graficieni. Echipa Mega Image ne-a sustinut ideea din prima clipa si acum abia asteptam sa vedem orasul decorat cu lucrarile castigatoare”, spune Dani Macarie, Creative Director Ogilvy&Mather Romania.

In final, dupa ce copiii au povestit in peste doua mii de desene validate in concurs, juriul a fost atat de surprins incat nu a putut decide doar trei castigatori si un premiu de popularitate. Astfel, au fost desemnati castigatori sase mici designeri, care se vor inspira si mai mult in urma vizitei la Disneyland Paris. Mai mult, trei dintre operele lor vor da trendul noii colectii de sacose Mini Mega Chic de anul viitor.

Marii designeri mici castigatori ai Mini Mega Chic 2017 pot fi vizualizati pe platforma online Mini Mega Chic. Rezultatele mari din versiunea mini a campaniei Mega Chic au fost sustinute printr-o campanie de Digital PR, alaturi si de activari in scolile gimnaziale din Bucuresti si comunicare in-store.

Ogilvy Romania face parte din reteaua internationala Ogilvy, parte a WPP, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare la nivel mondial. Ogilvy Romania ofera servicii de comunicare integrata - publicitate, relatii publice, activare de brand si shopper marketing, servicii de marketing digital precum si strategie si cumparare de media - prin agentiile sale specializate.

Portofoliul de clienti cuprinde companii pentru care Ogilvy Romania dezvolta campanii de comunicare atat la nivel international, cat si local - Philips, Heineken (Strongbow®, Cidru Mandru, Old Mout, Blind Pig, Stassen, Livada secreta, Ciuc), Mega Image, ETI, Lenovo, Kimberly Clark, Dr. Oetker, IBM, Piraeus Bank, Leroy Merlin, Pfizer si multe alte companii de renume.

Mai mult in Conturi, Concurs, PR

























PUBLICITATE: