15.000 de euro de la artistii si influencerii Global pentru cel mai nou spital de Oncologie si Radiologie
Miercuri, 27 Decembrie 2017

Artistii si influencerii Global au ales sa redirectioneze 20% din impozitul pe profit datorat statului catre Asociatia „Daruieste viata”

adplayers.info

Artistii si influencerii Global au ales sa redirectioneze 20% din impozitul pe profit datorat statului catre Asociatia „Daruieste viata”,  care a inceput lucrarile la primul si cel mai modern spital de Oncologie si Radioterapie pentru copii din Romania.

Astfel, suma  ce va fi redirectionata catre noul spital se ridica la 15.000 de euro, bani care vor fi investiti intr-una din camerele destinate activitatilor educationale si de recreere, unde copiii bolnavi vor avea posibilitatea sa se bucure de muzica si de vizite ale artistilor Global.

Este pentru prima data cand, in Romania, un ONG construieste un spital de la zero, exclusiv din donatii si sponsorizari si este ultimul Craciun in care 80% dintre firme mai pot decide sa redirectioneze 20% din impozitul pe profit. Asadar, artistii si influencerii Global ii indeamna pe toti cei care vor sa existe in Romania un spital in care copiii grav bolnavi  sa fie tratati in cele mai bune conditii sa redirectioneze 20% catre aceasta cauza.

„Intotdeauna am sustinut cauzele in care cred si oamenii care fac fapte bune. Și pentru ca nimic nu este mai important decat sanatatea, anul acesta, aleg sa sustin „Daruieste Viata” si sa directionez cei 20% din impozitul pe profit pentru construirea unui spital pentru copiii bolnavi de cancer. Va invit sa sustineti construirea acestui spital si sa fiti fondatorii lui, fie prin directionarea impozitului, fie prin SMS la 8844 cu textul SPITAL”, spune INNA

Antonia, mama a trei copii crede ca „nimic nu este mai dureros decat sa vezi un copil in suferinta. Ma alatur initiativei celor de la „Daruieste Viata" si donez cei 20% din impozitul pe profit pentru construirea unui spital pentru copiii bolnavi de cancer. Si tu poti contribui directionand cei 20% din impozit sau trimitand un SMS la 8844 cu textul SPITAL. Impreuna putem face minuni!”, ii indeamna ea pe cei care vor sa faca un bine, acum pe final de an.

 „Nu ai cum sa ramai impasibil la problemele cu care se confrunta bolnavii din Romania si cu atat mai putin la cele ale copiilor cu boli foarte, foarte grave. Asadar, suntem bucurosi ca putem pune umarul la construirea acestui prim spital de Oncologie si Radiologie pentru copii, ce va fi construit exclusiv din fonduri private si care va oferi acestora conditii normale de tratare si spitalizare” spune Olga Juverdeanu, General Manager Global.

„Mai mult decat atat, ne dorim sa le aducem copiilor de aici si un strop de bucurie, prin muzica si intalniri memorabile cu artistii lor preferati. Ne propunem sa dotam unul dintre spatiile de joaca ale spitalului cu aparatura performanta, astfel incat, „Camera Global” sa fie locul unde sa se bucure de activitati specifice varstei.”

„Orice redirectionare de pana la 20% din impozitul pe profit la finalul lui 2017 conteaza enorm pentru realizarea acestui proiect la care muncim de doi ani. E atat de simplu. Dureaza 3 minute, exact cat ti-ai lua bilet de avion, sa intri pe platform noastra de stranger de fonduri www.bursadefericire.ro si sa descarci contractual precompletat cu datele companiei si apoi sa faci plata. Doar prin implicare directa putem sa facem ceva in Romania, unde sistemul medical este la pamant. 1 din 2 copii bolnavi de cancer moare, in timp ce in Europa 80% dintre ei traiesc. Fara donatiile companiilor, constructia si darea in folosinta a acestui spital vor intarzia pe termen nedefinit”, a precizat presedintele Asociatiei Daruieste Viata, Carmen Uscatu.

Mai mult despre cum poti darui, la contact@bursadefericire.ro; sau telefon: 0729 999 777

Mai mult in Responsabilitate Sociala, CSR


PUBLICITATE: