100.000 euro premii pentru sport de la Transferoviar Grup. Cozmin Gusa, noul Presedinte, FR Judo
Luni, 20 Februarie 2017
 
foto: Captura Realitatea TV

100.000 euro in premii pentru sportivi si antrenori de judo de la Transferoviar Grup. Noul Presedinte al Federatiei Romane de Judo, Cozmin Gusa.

adplayers.info

Noul presedinte la FR Judo, Cozmin Gusa a anuntat deja un prim sponsor care vine alaturi de FR de Judo, Transferoviar Grup, care va investi 100.000 euro in premiile pentru sportivi si antrenori la Campionatele Nationale de seniori de la Cluj, a anuntat nou alesul presedinte al Federatiei Romane de Judo, la Realitatea TV.

Noul presedinte al FRJ a anuntat si deschiderea unei fundatii "Judo for Romania", cu sediul in Baneasa, o interfata a Federatiei pentru atragerea de sponsori si derularea a diverse programe. Accesarea fondurilor europene nerambursabile pentru infrastructura, desfasurarea de competitii si plata salariilor antrenorilor, prin diverse Programe Operationale Regionale, cu ajutorul primariilor si COSR, este un alt mare obiectiv pentru noul presedinte. FR de Judo si-a fixat deja atragerea unei finantari private mai mari decat cea de la stat.

''La nivelul anului 2018 vom ajunge la o suma dubla din fonduri private fata de banii pe care ii obtinem, conform performantelor, de la MTS si de la COSR. Practic proportia va fi 33% de la stat si 67% din mediul privat. Faptul ca baiatul meu e campion, e un lucru, faptul ca Marius Vizer este prietenul meu de o viata este alt lucru, faptul ca sunt foarte legat de sportivii in activitate, ii cunosc pe toti, stau alaturi de ei, chiar daca sunt nevazut, e alt lucru. Faptul ca stiu efortul acestor oameni, dintre care multi se scalda in mizerie, ca multi altii din sportul romanesc, care se bazeaza doar pe pasiune, e alt lucru. Judo mi-a dat mult, acum trebuie sa dau inapoi si voi da'', a spus Gusa.

Prin vot deschis, adunarea generala a validat propunerile lui Cozmin Gusa pentru presedintele Colegiului antrenorilor (Emilian Rabolu), presedintele Colegiului arbitrilor (Marius Jeberean), in timp ce Gheorghe Savu a fost mentinut in functia de secretar general. La alegeri, Cozmin Gusa a obtinut 121 de voturi din 143 posibile. Contracandidatul lui Cozmin Gusa la postul de presedinte, Nicolae Trasca, a primit doar 21 de voturi.

Mai mult in Media, Sport Marketing, Sponsorship, Sponsorizari


PUBLICITATE: