100.000 EUR in campania Itsy Bitsy de 1 iunie. Scop: Zi libera si "Timp de calitate pentru parinti si copii"
Luni, 30 Mai 2016

 Campania este dublata de „Copiii coloreaza viata” - un eveniment de 1 iunie special organizat la Bucuresti de reteaua de posturi de radio

adplayers. Iulian Toma

"Campania initiata de Itsy Bitsy urmareste sa imbunatateasca relatia dintre copii si parinti prin oferirea timpului de calitate si a insemnat un efort mare din partea tuturor partenerilor implicati direct. Estimarea investitiei in proiect se ridica la peste 100.000 euro, din care evenimentul pregatit pentru 1 Iunie are in spate o investitie de peste 10.000 de euro”, a declarat pentru adplayers Nadia Tataru, Director General si fondator al retelei nationale de posturi de radio Itsy Bitsy.

Potrivit oficialului, campania continua pana in momentul in care va fi votata legea care acorda 1 Iunie zi libera tuturor romanilor. Managerul Itsi Bitsy a mai spus ca efortul a fost posibil si prin implicarea directa a companiilor din GMP Group): GMP Advertising, GMP PR, WEBSTYLER, Point Public Affairs (n.red. grup fondat de Felix Tataru, partener fondator si al postului de radio.

O zi pentru parinti si copii

Potrivit autorilor, campania a demarat in urma semnalelor de alarma ridicate de numeroase studii, care arata ca 6 din 10 copii simt nevoia sa petreaca mai mult timp cu parintii, desi doar 24% din parinti cred ca timpul petrecut cu cei mici este prea putin. Potrivit cercetarii, pe masura ce copilul creste, timpul petrecut cu parintii in timpul saptamanii si in weekend scade. Conform expertilor, timp de calitate nu inseamna timp petrecut in aceeasi camera, ci ca parintii sa fie prezenti 100% in relatie, oferindu-le copiilor intreaga atentie.

Pentru a oferi solutii la aceste probleme, un grup de initiativa format din Itsy Bitsy FM, lideri de opinie - Andreea Marin, Virgil Iantu si Tili Niculae , parlamentari, specialisti psihologi si asociatii de parinti, cu sustinerea ANPDCA, a lansat un apel catre parintii din Romania -“Petreceti minimum o ora de calitate pe zi cu copiii vostri”.

Apelul a fost dublat de o campanie de informare pe parcursul anului, care include si demersurile pentru ca 1 Iunie sa devina zi nationala, libera, astfel incat parintii si copiii sa aiba ocazia sa petreaca mai mult timp de calitate impreuna. Peste 14.000 de romani care au sustinut initiativa s-au alaturat acesteia pe pagina de Facebook, 1 iunie zi libera.

Comunicarea este realizata de GMP Group cu participarea agentiilor GMP Advertising, GMP PR, WEBSTYLER si Point Public Affairs. In spiritul initiativei, angajatii din GMP Group vor avea liber cu ocazia zilei de 1 iunie pentru a petrece timp de calitate alaturi de copiii sau de parintii lor, dupa caz.

„Copiii coloreaza viata”In timp ce legea care sustine ziua de 1 Iunie ca zi libera in Romania este in Parlament, potrv it reprezentantilor Itsy Bitsy FM, postul de radio a pregatit cel mai mare eveniment de o zi intreaga, dedicat copiilor si parintilor, unde peste 10.000 de parinti si copii sunt asteptati chiar de 1 Iunie, pentru a transforma ziua copilului in ziua copiilor impreuna cu parintii lor la o noua editie a evenimentului traditional Itsy Bitsy – Copiii coloreaza viata. Evenimentul este programat, incepand de dimineata, in Parcul Al. Ioan Cuza din Bucuresti.

Conform organizatorilor, de dimineata pana seara pe aleile parcului se vor desfasura peste 50 de ateliere distractive parinte – copil, cele mai iubite jocuri ale copilariei, multe concursuri si premii, expozitii, muzica si dans, un adevarat festival – maraton cu peste 10 ore de bucurie in familie. Itsy si Bitsy isi asteapta prietenii la distractie in aer liber alaturi de Zapa care pregateste zeci de surprize pe scena unde vor canta si vor dansa peste 200 de copii.

Printre surprizele de pe scena se numara recitalul Oanei Sirbu care lanseaza in premiera noul sau album cu muzica pentru copii compusa de Virgil Popescu - “Sunt sic”, prezenta artistului Gabriel Cotabita care va canta prima oara pe scena alaturi de grupul Miniton noua varianta a melodiei “Cand zambesti” si un moment interactiv de ventrilocie cu actrita Crina Zvoboda.

Vor urca pe scena si actritele si mamicile Tili Niculae si Jojo, ziarista Roxana Iliescu impreuna cu fetitele ei si muzicianul Cornel Ilie de la Vunk, tanar tatic si el. Mame, dar si bloggerite in acelasi timp, au pregatit "Ateliere cu lipici pentru mamici si pitici" dimineata de la 10:00, in Foisorul de lemn. Ele vor discuta cu mamele despre cum sa creasca un copil fericit si sanatos fara a se sacrifica.

“Anul acesta vom petrece ziua de 1 Iunie asa cum le place si le face bine copiilor: impreuna cu parintii lor. Credem ca fericirea copiilor sta in relatia buna cu parintii si cel mai bun cadou pe care il putem oferi celor mici este o zi in care sa aiba toata atentia parintilor. Vom face tot ceea ce putem ca mesajul copiilor si al parintilor sa fie auzit de parlamentari si, cu ajutorul lor, ziua de 1 Iunie sa devina zi libera nationala.“ a mai spus Nadia Tataru.

Evenimentul este sustinut de Primaria Sectorului 3 Bucuresti si de partenerii: Ams Rent a car, Aqua Carpatica, Bioland Junior, Cavit junior, Danonino, Koh-I-Noor, Telekom.

Mai mult in Conturi, Media, Radio, CSR


PUBLICITATE: