10.000 -15.000 EUR platforma online Danone.ro, dezvoltata cu Hippos
Marti, 17 August 2010


 (AdPlayers, Iulian Toma)

Danone Romania a dezvoltat platforma de comunicare online Danone.ro impreuna cu agentia Hippos. Oficialii de comunicare ai agentiei nu au dezvaluit bugetul de realizare al platformei, insa potrivit unor estimari AdPlayers, proiectul de dezvoltare ar putea fi evaluat la un buget cuprins intre 10.000 si 15.000 EUR.

Contactat telefonic, Emanuel Clonda, Managing Partner la agentia Hippos a afirmat ca lucreaza cu Danone pentru servicii de comunicare online incepand de anul trecut. „Printre proiectelele dezvoltate impreuna cu clientul se numara paltforma online actimel.ro, si alte cateva proiecte de comunicare social media pentru Activia si Actimel”.

Potrivit autorilor platformei online, danone.ro are un continut structurat astfel incat toate detaliile despre companie, produsele din portofoliu, misiune, oportunitati de angajare sau programe de CSR sa fie usor de accesat. Site-ul este construit pe sase sectiuni: Cunoaste Danone, Produse, Danone se implica, Stiinta si Sanatate, Cariere si Presa,

Bogdan Ioachim, Director Comunicare, Nutritie si Stiinta Danone Romania motiveaza relansarea noii platforme de comunicare online de importanta acestui nou mediu de comunicare si din dorinta de transparenta fata de partenerii companiei. „Suntem foarte increzatori in eficienta mediului online si pregatim in acest sens noi directii de comunicare cu aplicabilitate in mediul virtual”, a subliniat Ioachim.

Echipa care a lucrat la dezvoltarea site-ului este formata din Claudia Buneci (Project Manager) si Lavinia Dutescu (Assistant Brand Manager Activia) – din partea Danone Romania si Anda Andrei (Account Manager), Sorin Craciun (Creative Director), Alexandra Dobondi (Copywriter), Costel Chirica (Flash Programming), Marius Ghitoiu, Andrei Bogdan si Cosmin Stoica (Web Developers)  – din partea Hippos.

Cu vanzari de aproximativ 100 Milioane EUR la nivelul anului trecut, Danone Romania a inregistrat in anul 2009 o cifra de afaceri de 435 milioane RON, in crestere fata de anul precedent. Printre marcile principale Danone se numara Activia, Danonino, Actimel, Nutriday, Cremosso, Danette, Casa Buna.

Mai mult in Interactive


PUBLICITATE: