1,2 Mil. EUR în Sound, Light and Vision
Vineri, 09 Martie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

“Sound, Light and Vision” a descris Paradigma Group, Ambasadorul Regatului Tarilor de Jos  în România. Fara sa fie copywriter, Jaap Verner a ilustrat astfel si unul din motivele pentru care Guvernul Olandez a contribuit cu 750.000 EUR la o investitie de 1,2 Mil. EUR în noul sediu central al grupului de companii care a furnizat echipament si suport tehnic pentru evenimentele unor artisti precum Sarah Brightman, Patricia Kaas, Smokie, Duran Duran, DJ Tiesto, Shakira, Depeche Mode sau The Duke Ellington Orchestra.

Paradigma Group a anuntat deschiderea oficiala a sediului central din Bucuresti, ca pas final al parteneriatului româno-olandez în domeniul tehnologiei de entertainment. Noul sediu se afla în apropierea aeroportului international Henry Coanda, in Otopeni, si are o suprafata de 3.500 mp divizata într-o zona de birouri si una de depozitare.

1,2 Mil. EUR în Sound, Light and Vision“Acest proiect uneste expertiza si resursele a doua organizatii renumite, în scopul de a oferi servicii profesionale si cea mai noua tehnologie menite a dezvolta rapid industria de entertainment din România”, spune Cristian Singer (foto) - General Manager al Paradigma Production.

Noua locatie ofera Paradigma Group posibilitatea stocarii unei cantitati considerabile de echipamente de rental si a desfasurarii activitatilor de servicii profesionale si facilitati de instruire, dar si un spatiu suficient de generos pentru a gazdui divizia de vanzari a companiei - inclusiv un showroom si departamentul de service. Proiectul s-a derulat pe o perioada de 10 luni.

Paradigma Group este un joint-venture între compania olandeza Ampco Flashlight Holding BV si AEI Broadcast Concept, una dintre cele mai mari companii din România din industria de entertainment, parteneriat anuntat anul trecut, în aprilie, la târgul Pro Light + Sound Show din Frankfurt. Parteneriatul beneficiaza de sprijinul financiar al Guvernului Olandez, care a finantat proiectul cu 750.000 euro, ca parte a unui program special ce încurajaza colaborarea companiilor apartinând celor doua tari pe teritoriul Romaniei.

“Este, într-adevar, foarte incitant sa vezi cum aceste noi facilitati reflecta puterea grupului chiar si dupa o scurta perioada de timp de activitate în România. Pe lânga sprijinul oferit de Guvernul Olandez, apreciem în mod deosebit implicarea si dedicarea cu care partenerii nostri români s-au implicat în acest proiect, fapt ce a dus la succesul parteneriatului”, a adaugat Fred Heuves, Executive Director al Paradigma Group, din partea Ampco Flashlight Holding.

Printre agentiile sau companiile din comunicarea de marketing cu care lucreaza Paradigma se numara Momentum România, McCann Erickson România, Tempo Advertising, Prospero, Skepsis Advertising, Grey Worldwide, Headvertising, GMP, Stanciu & Associates.

In portofoliul de evenimente fac parte Vodafone Launch Tour, Turneul Shakira – Oral Fixation, Conertul Depeche Mode de la Bucuresti, Coca/Cola Sound Wave Contest, Fat Boy Slim Conert de la Mamaia, Turneul Cosmote, Turneul Timisoreana.

Printre clientii corporate ai paradigma group se numara: Guvernul României, COR – Comitetul Olimpic Român, BCR, Heineken, Interbrew, Allianz, ING, Philip Morris, JTI, Carrefour, Orange, Vodafone, Danone, Farmexpert etc.

1,2 Mil. EUR în Sound, Light and Vision

AdPlayersFile

Paradigma Group este formata din doua divizii dedicate, pe de o parte, solutiilor si închirierii de echipamente tehnice profesionale pentru productii de evenimente – Paradigma Production si vânzarilor – Paradigma Teknic, de cealalta parte.

Paradigma Production ofera servicii de închiriere de echipamente profesionale de sonorizare, iluminare si scenotehnica, investind considerabil în sisteme profesioanale de ultima generatie, precum sistemele de iluminare independente Vari*Lite, console digitale audio si sisteme PA Synco Martin Audio line array.

Paradigma Production a furnizat echipament specific si suport tehnic pentru evenimentele unor artisti renumiti precum Sarah Brightman, Rachid Taha, Patricia Kaas, Smokie, Clawfinger, Nigel Kennedy, Vienna Opera Ballet, Julia Mingenes, Blue, Duran Duran, DJ Tiesto, Shakira, Depeche Mode si The Duke Ellington Orchestra.

Paradigma Production a oferit suport tehnic unor artisti români precum: Directia 5, Proconsul, Stefan Banica jr., Iris, Bere Gratis, Vama Veche – Bucuresti si a participat ca partener in cadrul proiectelor Festivalul de la Mamaia, Festivalul Artelor - Bucuresti, Festivalul George Enescu si Concursul International de Canto de la Braila.


PUBLICITATE: