Vodafone vinde laptop-uri sub brand propriu, de la 99 EUR
Luni, 24 Noiembrie 2008


(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Vadofone a lansat primul laptop sub brandul propriu pentru utilizatorii din Romania. Potrivit unui comunicat remis AdPlayers, laptop-ul Vodafone Log’n’Go 160 este disponibil in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, incepand de astazi, impreuna cu noi oferte de date mobile, si la preturi in functie de pachetul de date ales de catre utilizatori.

Astfel, cu abonamentul de 35,70 Euro / luna, incheiat pe 2 ani, clientii Vodafone Romania au la dispozitie un pachet de date de pe piata care include laptopul Vodafone, cu dispozitiv de conectare incorporat, la pretul de 99 Euro (cu TVA inclus), trafic de date nelimitat si viteze de pana la 3,6 Mbps.

Utilizatorii Vodafone mai pot alege abonamentul de 21,42 Euro / luna, care ofera trafic nelimitat, viteze de transfer al datelor de pana la 1 Mbps si laptop-ul Vodafone la 219 Euro (pret cu TVA), pentru contractele incheiate pe o perioada de 2 ani.

Laptop-ul Vodafone incorporeaza tehnologia procesorului Intel Atom de 1.6 GHz si dispune de sistem de operare Windows XP Home edition. Netbook-ul Vodafone are memorie RAM de 1 GB, harddisk de 160 GB, ecran de 10.2”, si cantareste 1,2 kg.


PUBLICITATE: