TreeWorks nu este de vanzare
Miercuri, 06 August 2008

( AdPlayers.ro, Iulian Toma )

 

„Pot sa va spun foarte sincer ca au existat discutii de-a lungul timpului, insa deocamdata preferam sa jucam ca independenti”, a afirmat, pentru AdPlayers, Catalin Tenita (foto), seful companiei TreeWorks, intrebat cum comenteaza informatiile referitoare la propunerile recente de achizitie a companiei.

 

„Asadar nu sunt prea multe de comentat pe tema asta”, a mai subliniat Tenita. „Cel mai bine e sa ne focusam pe proiectele noastre ( noprimetime.com, zelist.ro, gustos.ro etc), sa inventam alte chestii dragute, sa facem proiecte tari pentru clientii nostri (din media sau din alte industrii)”.

 

Potrivit unor surse din piata de Internet, TreeWorks ar fi primit in ultima perioada mai multe propuneri de achizitie, una dintre cele mai recente fiind inaintata chiar de unul dintre cele mai mari trusturi de media si entertainment de pe piata romaneasca.

 

Infiintata in urma cu 5 ani, compania TreeWorks este specializata in crearea de prezente online si solutii web. In portofoliul companiei se afla nume din industria de media si entertainment cum sunt grupul Media Pro, unde TreeWorks a lucrat pentru ProCinema, ProTv.ro, AcasaTV si ProTv International; SBS Broadcasting Group pentru realizarea site-ului Prima TV, Mediafax (portalul mediafax). 

La acestea se adauga website-uri sau portaluri ce reunesc atat componente intranet cat si extranet pentru clienti cum sunt Arctic SA, Romania Libera, FX Online Japan, The Group, Centras, Vacation Home Rentals, Intrepid Business Solutions, etc.


PUBLICITATE: