The Syndicate: 3,1 Mil. EUR pe 2010, si + 23%
Marti, 17 Mai 2011
 
Monica Tarnovean, Executive Director, The Syndicate

(AdPlayers, Iulian Toma) Agentia de publicitate The Syndicate a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 3,1 Mil. EUR, potrivit declaratiilor Monicai Tarnovean, managerul companiei. „In anul 2010, agentia a inregistrat o majorare a cifrei de afaceri cu 23% fata de anul 2009, ajungand la 3.100.000 euro, datorita, in parte, cresterii cu 55% a numarului de clienti”, spune Monica Tarnovean, Executive Director, The Syndicate.

Infiintata in 2007, The Syndicate se pozitioneaza o agentie de publicitate full-service. Compania este detinuta de 5 parteneri cu cote egale. Monica Tarnovean, Florin Olingheru, Valentin Vernea, Razvan Vasiloiu si Marius Airinei sunt proprietarii agentiei, fiecare cu cate un procent de 20%.

Agentia ofera servicii integrate: constructie de brand, strategie de comunicare, creatie, consultanta de marketing, trade marketing, field execution, evenimente, direct marketing, campanii online, media planning & buying. Printre clientii The Syndicate se numara Banca Romaneasca, Bramac, Wienerberger, Sandoz Pharma Services, Bancpost, Unilever Food Solutions, Profi Rom Food, TRUST Euro Therm, Elbi Electric, Derpan.

Compania a pornit in urma cu 4 ani avand ca baza experienta membrilor echipei care aveau afaceri dezvoltate in domenii convergente - creatie, field execution, direct marketing, strategie de comunicare si trade marketing, sau cea acumulata in departamentele de marketing ale unor corporatii internationale.

Pentru 2011-2012, agentia urmareste sa-si dezvolte si mai mult activitatea in PR online, campanii web si social media, imbinand creativitatea cu latura pur tehnica si valorificand acest mix in planurile de comunicare a brandurilor. 

Mai mult in
AdPlayersREPORT


PUBLICITATE: