Suzuki si Infinit Agency anunta luna august 2019 cu cele mai mari vanzari din istoria de 11 ani pe piata din Romania
Marti, 10 Septembrie 2019

 

Credit: Suzuki / Infinit Agency 

“Doar in luna August am realizat 1,327 de inmatriculari si un total de 5,7% cota de piata (ambele cifre conform datelor DRPCIV)” afirma Nicoleta Gerea - General Manager, Suzuki Romania, care multumeste clientilor, retelei de dealeri si agentiei de comunicare Infinit Agency

AdPlayers. info

Suzuki Romania si Infinit Agency anunta ca luna August 2019 a fost oficial luna cu cele mai mari vanzari din istoria de 11 ani a Suzuki Romania – un numar de 1,327 de inmatriculari si un total de 5,7% cota de piata.

“Doar in luna August am realizat 1,327 de inmatriculari si un total de 5,7% cota de piata (ambele cifre conform datelor DRPCIV)” afirma Nicoleta Gerea - General Manager, Suzuki Romania. ,,In total anul acesta am vandut deja 4,215 automobile “and still counting”, ajungand la o cota de piata de 3.6% Ianuarie-August. Multumim clientilor care ne-au ales, retelei de dealeri Suzuki si agentiei noastre – Infinit.”

Alex Cernatescu - CEO & Co-Founder, Infinit Agency - “Infinit este o agentie care crede in creativitate, strategie si tehnologie dar mai ales in rezultate masurabile. Cred ca cifrele vorbesc de la sine - brand si produse foarte bune, o echipa comuna agentie-client extraordinara si cu o chimie mai rar intalnita si mult curaj duc la astfel de rezultate! Multumim Suzuki Romania pentru increderea sustinuta!”

Mai mult in Business


PUBLICITATE: