Singura agentie romaneasca membra a Neuromarketing Science & Business Association. Godmother lanseaza Cognition, agentie de digital specializata in comunicare online integrata
Joi, 30 Iunie 2022

 

Membrii fondatori si asociati in cadrul Cognition sunt Claudia Archip, Alice Gavril si Valentin Vacarus, cea dintai coordonand si activitatea agentiei digitale. Printre clientii cu care Cognition porneste la drum se numara companii precum: Profi, Novaservis FERRO Group, WebTalk, UTCB, Bioderma, agentia gestionand in acelasi timp si zona de digital pentru clienti din portofoliul Godmother.

AdPlayers. info

Godmother lanseaza Cognition, agentie de digital specializata in comunicare online integrate, anunta compania. Potrivit comunicariide lansare, Cognition va fi condusa de Claudia Archip si isi propune livrarea celor mai bune rezultate prin intermediul strategiilor solide bazate pe insight-uri si conexiuni inspirate.

Conform initiatorilor, Cognition este singura agentie romaneasca membra a Neuromarketing Science & Business Association si in definirea strategiilor de comunicare digitala imbina insight-uri, expertiza si tehnologii de ultima ora, detinand tool-uri specializate de research (GWI Consumer Insights) si optimizare a performantei digitale.

Membri fondatori si asociati in cadrul Cognition sunt Claudia Archip, Alice Gavril si Valentin Vacarus, cea dintai coordonand si activitatea agentiei digitale.

„Cognition se diferentiaza prin abordarea tactica a digitalului ca ecosistem dinamic, in care brandul se manifesta coerent si consistent iar toate nevoile sale sunt adresate sinergic in touchpoint-urile relevante (de la brand awareness la cresterea vanzarilor si consumer engagement). Punem accentul pe definirea unei strategii de comunicare integrata si nu gandim proiecte punctual, ci ne propunem ca de fiecare data sa oferim dezvoltare sustenabila pe termen lung, pentru a contribui la cresterea brandului” a declarat Claudia Archip, Managing Partner Cognition.

Claudia Archip are o experienta de peste 18 ani in advertising, coordonand zona de  comunicare a peste 100 de branduri, atat la nivel global cat si regional sau local. Inainte de a prelua conducerea agentiei Cognition a fost Operations Director in cadrul Hogarth Worlwide Romania.

„Cred in dezvoltarea permanenta atat la nivel personal cat si la nivel de companie. Iar Godmother a trecut de-a lungul timpului prin mai multe etape de extindere a competentelor si a gamei de servicii. Avem experienta extensiva in tot ce inseamna zona de evenimente si crearea de experiente 360 on site, avem logistica si know-how pentru evenimente online si hibrid prin PamPam iar acum, prin lansarea Cognition, adaugam si componentele de strategie si comunicare digitala integrata. Astfel, de acum putem oferi servicii complete de promovare si implementare pentru oricare din evenimentele partenerilor nostri” a declarat Valentin Vacarus, Managing Director Godmother.

Echipa initiala Cognition reuneste specialisti cu experienta extinsa in comunicare pe mai multe arii, care se reflecta si in gama de servicii oferite: strategie, concept development, creative content creation/transcreation, UI/UX, art direction & web design, copywriting, social media, influencer marketing, multichannel media strategy & buying, web development, PR online, e-mail marketing si digital events.

Printre clientii cu care Cognition porneste la drum se numara companii precum: Profi, Novaservis FERRO Group, WebTalk, UTCB, Bioderma, agentia gestionand in acelasi timp si zona de digital pentru clienti din portofoliul Godmother.

Mai mult in Business, Digital, Antreprenoriat


PUBLICITATE: