Saatchi&Saatchi se extinde pe Graphic Design
Luni, 15 Octombrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Saatchi&Saatchi isi exinde Departamentului de Creatie, prin angajarea lui Octavian Ionita, pe pozitia de Graphic Designer. Agentia motiveaza investirea in noua pozitie prin diferentierea clara a responsabilitatilor unui Graphic Designer fata de un Art Director si prin faptul ca cei doi lucreaza separat, dar se completeaza reciproc, desi ambii “creativi” au acelasi “spatiu de joaca” si folosesc acelasi limbaj (comunicarea vizuala).

“Responsabilitatile lui Octavian, in calitatea sa de Graphic Designer, depasesc oarecum aria publicitatii traditionale, el ocupandu-se foarte mult de ambalaj, evenimente, invitatii. Cred ca e bine ca Saatchi&Saatchi sa se dezvolte in aceasta linie, pentru a avea rezultate extraordinare”, declara Nick Hine, Director de Creatie.

Absolvent al cursurilor Facultatii de Arte Decorative si Design Bucuresti, sectia Design de Produs Ionita, 24 de ani, s-a alaturat echipei de creatie Saatchi&Saatchi pe pozitia de Graphic Designer, dupa o experienta sa de un an si jumatate in domeniul advertising-ului, timp in care a lucrat pentru clienti ca: Vodafone, Granini, Motorola, Caru' cu Bere, Federatia Romana de Tenis (FRT), Medcenter, Danfoss, Devi.


PUBLICITATE: