Publicitate outdoor video pe bicicleta. Tehnologie Kino-mo cu roti display, in Romania prin Perceptum
Miercuri, 10 Ianuarie 2018

Credit: Youtube / Perceptum / kino-mo

adplayers. Iulian Toma

Agentia de publicitate integrata Perceptum aduce in Romania tehnologia Kino-mo de publicitate outdoor pe bicicleta cu display video, anunta responsabilii de comunicare ai agentiei fondate de Raluca Ghilea. De la acelasi brand de tehnologie, Perceptum aducea anul trecut  in Romania si tehnologia holografica Hypervsn.

Potrivit agentiei, publicitate outdoor pe bicicleta cu display video reconfirma pozitionarea companiei de publicitate Perceptum de a aduce tehnologia in campaniile de marketing, pentru o experienta integrata a consumatorului.

Disponibil in Romania prin Perceptum Concept, noul sistem de promovare outdoor consta intr-un video reflectat din spitele rotilor unei biciclete, in timp ce aceasta se afla in miscare. Practic, printr-o iluzie optica, spitele par ca formeaza o suprafata plana, pe care video-ul se proiecteaza si ruleaza. 


”Suntem fideli strategiei de a fi prima optiune pentru brandurile care vor activari puternice si experiente 360. Emotia este ingredientul de baza in comunicarea de brand, iar bicicleta cu display o poate oferi intr-un mod relaxat si prietenos, creand engagement mai ales cu generatia tanara, deschisa la tehnologie”, arata Raluca Ghilea (foto), Directorul Executiv al Perceptum Concept.

Potrivit reprezentantilor agentiei, pe langa impactul vizual hi-tech ce capteaza imediat atentia, unul dintre beneficiile livrate de promovarea pe bicicleta cu display este acela de a face accesibila mesajul video in locuri neconventionale.

Pe strada, in parc sau peste tot acolo unde este posibil mersul pe bicicleta, publicitatea video pe bicicleta, mai exact prin imaginea video formata pe rotile bicicletei, face posibil livrarea mesajului acolo unde fie mesajele outdoor nu exista, fie sunt statice si mai putin relevante in publicul tinta. Mesajul este p livrat in doar cateva secunde, cat dureaza practic trecerea unui biciclist pe langa noi.

Conform responsabililor de comunicare, in Bucuresti sunt peste 50.000 de utilizatori activi ai serviciilor de bike sharing, existand un potential mare de marketing pentru brandurile care doresc o promovare multi-channel. Potrivit agentiei, bicicleta cu display video a fost deja integrata in campanii de marketing ale Intel, Samsung sau General Electric (GE).

GE, mai arata agentia, a ales sa promoveze un eveniment pe tema sustenabilitatii si a energiilor verzi cu ajutorul acestui instrument inovativ. Sloganul si video-urile de suport au fost proiectate prin spitele bicicletei pe strazile din Florenta, generand un engagement urias si fiind in perfect acord cu valorile companiei.

Perceptum Concept este o agentie de servicii integrate cu peste 7 ani de experienta pe piata romaneasca de marketing si comunicare. Compania are in portofoliul de clienti jucatori de top din domenii precum farma, banking, auto, tehnologie, energie, IT, HoReCa, food&beverages. Perceptum Concept livreaza proiecte inovative de marketing, de la concept pana la executie, si gestioneaza strategii de comunicare complexe. Compania utilizeaza cele mai noi dispozitive hi-tech de marketing, dintre care DreamOC, Gravity Lifter, Smile Reader sau Hypervsn.

Din 2017, agentia de publicitate a importat tehnologia holografica a Kino-mo, care face accesibila publicitatea tridimensionala in afara casei sau a cinema-ului si la un cost redus. Aceasta consta in vizualuri 3D care plutesc in aer, similar hologramelor, acestea reprezentand replica perfecta a produsului promovat. 

Credit: Perceptum / kino-mo Youtube

Mai mult despre Perceptum

Mai mult in OOH, Outdoor


PUBLICITATE: