"Presa [scrisa] o ia la vale. Cred ca vor disparea multe titluri" Felix Tataru, seful GMP si Presedinte IAA, pe Hotnews
Miercuri, 07 Ianuarie 2009
 

foto: hotnews

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

"E hazardat sa fac splituri [pe vehicule de comunicare]”, a afirmat intr-un interviu Hotnews, Felix Tataru - Presedintele IAA Romania si seful agentiei de publicitate GMP, vorbind despre cheltuielile de publicitate in 2009. " TV ramine regina. In special cele generaliste, in mix cu nisele".

„Inca nu se poate face un mediaplan doar din nise. Presa [scrisa] o ia la vale. Cred ca vor disparea multe titluri. In special cele Vanity (gen grupul media al Chemical Brothers), sustinute din alte businessuri. Netul se dubleaza si peste. Radioul poate sa creasca.", mai estimeaza seful GMP.

Materialul cu Felix Tataru face parte dintr-o serie de interviuri initiate de Hotnews mediate de jurnalistul Iulian Comanescu. La intrebarile la care isi aduc contributia inclusiv cititorii platformei online de stiri in timp real, au mai ofrit rapsunsuri si alti oameni de media si comunicare printre care se numara Serban Alexandrescu (Headvertising), Catalin Tolontan (Gazeta Sporturilor, Convergent), Dan Diaconescu (OTV), Sorin Freciu (The Money Channel), sau Orlando Nicoara (Media Pro Interactiv).  


PUBLICITATE: